Elektronik Samsung G8 (2025 güncellenmiş) 4K 240Hz 27'' QD OLED monitör 29.300 TL!

Bu soruyu soran arkadaş 6800 XT kullanıyorum demiş, bu yüzden FSR 3 yorumlaması yaptım. FSR 4'ün 2K da iyi çalıştığını zaten biliyorum.

Açtığım konulara bakın isterseniz:

FSR 3, 4K da fazla sorun yapmıyor. Konu sahibi için bu yüzden 4K olanı alırdım diye söyledim. OLED monitörde Frame Gen açınca piksel geçişleri gözüküyor falan demişsiniz, kesinlikle katılmıyorum. Kendimde OLED monitör kullanıyorum. Frame Gen açtığımda hiçbir sorun olmuyor. Ne OLED incelemelerinde ne de başka bir yerde piksel geçişleri gözüküyor veya ekranda anlık çizgi gibi yırtılma gözüküyor tarzı bir şikayet görmedim. Monitörlerle alakalı bir sürü incelemelere bakan biriyim, kullanıcı yorumlarına da çok fazla hakimim. Bir tane bile böyle bir şey görmedim. Zaten dediğinizde mantıklı değil. IPS panelde Frame Gen açtığımda bariz bulanıklık sorunu vardı, OLED'e geçtiğimde düzeldi. VRR titremesi ve düşük parlaklık dışında tek bir dezavantajını bile görmedim.

Kullandığım monitörde bu:

Hiç bir ghosting, yırtılma, çizgi vb sorun yaşamadım. Oyun deneyimim 10 kat arttı. Pürüzsüz ve net bir görüntü alıyorum.

Senin dediğin sorun şu muhtemelen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fsr3 4k çözünürlükte de sorun yapıyor oblivion varsa deneyin derim.

FSR3 4K çözünürlükte de sorun yapıyor oblivion varsa deneyin derim.

FSR her oyunda iyi çalışmaz. 2K ve 1080p de FSR 3.1 çöp zaten bunu kabul ediyorum ama, 4K da kötü gözükmesinin mümkünatı yok. 4K'da piksel sayısı çok fazla, performans moduna almadığın sürece kabul edilebilir bir görüntü kalitesi sunar.

32 inç bile 40 bin üzerinde, benim gibi büyük ekran severlerin OLED'e geçmesine daha var. LG'nin 45 inclik güzel bir modeli vardı, şöyle 50-55 inçlik 16:9 formatında bir OLED monitör herhalde 100 binden aşağıya olmaz.
50-55 inç OLED monitör diye birşey yok olsa olsa OLED tv olur artık o boyutta.

Ne güzel her oyunu film gibi oynuyorsunuzdur.

Uzun süre OLED panel baktıktan sonra bu cihazı aldım. OLED'ler ne kadar güzel olsada hala büyük eksikleri var ve çok pahalılar. Evet oyun oynaması film izlemesi çok keyifli. Sistemlerimiz ne kadar iyi olursa olsun bize keyif veren şey gözümüzün gördüğü kulağımızın duyduğudur. Monitöre ve ses sistemine para harcarken hiç çekinmem.

Geri
Yukarı