Elektronik Samsung G8 (2025 güncellenmiş) 4K 240Hz 27'' QD OLED monitör 29.300 TL!

80x180 masa kullanıyorum. 100x200 daha iyi olurdu ama odam müsait değildi. Doğru mesafeden 55 inç iyi oluyor. 65 inç biraz daha mesafe ister.
65 inç mesafesi 2.8 metre olmalı oyüzden TV ayarında oluyor istesemde monitör gibi olmaz. Ayrıca sizin monitördeki curve açısı çok gibi geldi, 34 ultrawide daha kullanışlı bana göre. Ürünün kendi hoparlörü iyi midir bendeki g8 hoparlörü giriş seviyesi kalıyor.

65 inç mesafesi 2.8 metre olmalı o yüzden TV ayarında oluyor istesem de monitör gibi olmaz. Ayrıca sizin monitördeki curve açısı çok gibi geldi, 34 ultrawide daha kullanışlı bana göre. Ürünün kendi hoparlörü iyi midir bendeki G8 hoparlörü giriş seviyesi kalıyor.

Benim motitörde eğim tam olması gerektiği gibi, iyi ayarlamışlar. Hoparlörü TVlere göre çok daha iyi ama kullanmıyorum. Z906-fiio K7 ikilisi var sistem olarak. Ufak çaplı bir sinema salonu benimki.

Arkadaşlar linkteki monitörü kullanıyorum, kullandığım monitörün dahili hoparlörünün, uzaktan kumandasının ve dahili tizen işletim sisteminin olması avantajı var, ayrıca ekran glossy, ben mat ekrana göre glossy ekranı daha çok seviyorum, birde ekran curved, düz daha mı olur kararsız kaldım, ekran kartım 4070 super, yakında 9070 xt'ye geçmeyi düşünüyorum, sizce 4k ve qd-oled için bu monitöre geçmeye değer mi, siz ne dersiniz?

Arkadaşlar linkteki monitörü kullanıyorum, kullandığım monitörün dahili hoparlörünün, uzaktan kumandasının ve dahili Tizen işletim sisteminin olması avantajı var, ayrıca ekran glossy, ben mat ekrana göre glossy ekranı daha çok seviyorum, bir de ekran Curved, düz daha mı olur kararsız kaldım, ekran kartım 4070 Super, yakında 9070 XT'ye geçmeyi düşünüyorum, sizce 4K ve qd-OLED için bu monitöre geçmeye değer mi, siz ne dersiniz?

Monitöründen memnunsan gerek yok. Ayrıca daha ufak bir ekrana geçmek büyük sıkıntı olur. Zamanında 32 inç'e alışıp 27 inç gördüğümde ne kadar ufak geldiğini hatırlıyorum.

Arkadaşlar linkteki monitörü kullanıyorum, kullandığım monitörün dahili hoparlörünün, uzaktan kumandasının ve dahili tizen işletim sisteminin olması avantajı var, ayrıca ekran glossy, ben mat ekrana göre glossy ekranı daha çok seviyorum, birde ekran curved, düz daha mı olur kararsız kaldım, ekran kartım 4070 super, yakında 9070 xt'ye geçmeyi düşünüyorum, sizce 4k ve qd-oled için bu monitöre geçmeye değer mi, siz ne dersiniz?

Ultrawide bence daha iyi oluyor ama 4k 27 inç monitör seviyorsanız geçebilirsiniz, ben 1 yıldır 21:9 kullanınca 16:9 biraz kutu gibi gelmeye başladı.34 G8 kesinlikle mükemmel bir OLED değil QD OLED tv'ye kıyasla HDR performansı daha sönük kalıyor.Ayrıca 4070 super kötü bir kart değil bence 9070xt'ye geçmeniz çok aşırı farketmeyecektir en az 5080 veya gelecek olan 5080ti gibi birşey almanız daha mantıklı olur.

4. Nesil diye atlayacaktık iyi oldu :D.
bu monitörde 4. nesil oled panel olduğunu bizzat samsung çalışanlarından öğrendiğini söyleyenler mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:15 te 3. Nesil qd oled kullanıldığını mı söylüyor yoksa ben mi yanlış anladım hocam bi bakar mısınız? 4. Nesil qd oled değil mi bunlar?
Videoda incelenen 32inç için bende böyle anlamıştım ama, 27inç versiyonu 4.nesil galiba.
Desktop Screenshot 2025.05.26 - 00.03.47.36.png

32 inç bile 40 bin üzerinde, benim gibi büyük ekran severlerin OLED'e geçmesine daha var. LG'nin 45 inclik güzel bir modeli vardı, şöyle 50-55 inçlik 16:9 formatında bir OLED monitör herhalde 100 binden aşağıya olmaz.
Lg c3 televizyon var bende. 4K monitor aliyorsan single oyun icin alacaksin zaten. 55 icnh 4k 120hz lg bir televizyonu sa 50k'ya rahat alırsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı