Samsung Galax Tab E Zoom yükleme

Öncelikle yardımız için teşekkürler. İlk attığınız linkte ne yapacağımı pek anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle yardımız için teşekkürler. İlk attığınız linkte ne yapacağımı pek anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam önce @Jotariel hocamın dediklerini yapıp TWRP'yi flaşlamanız gerekiyor. İlk linkte tablete yüklenecek olan Custom ROM var. TWRP'yi flaşladıktan sonra TWRP ile ROM'u tablete yükleyeceksiniz.

Şu an tüm dosyalar hazır hocam. Dediğiniz adımları uygulayıp geri dönüş yapacağım.
Bir sorun olursa buradayım, büyük ihtimalle ilk sorun olarak Odin tableti görmeyecek.

Yeniden bu siteye gidip.
Samsung USB Drivers indirmeniz gerekecek.
Karşılaşırsanız buyurun çözümü burada.

Benim de 4.4.4'tü ayarlardan yazılım güncelleştirmesi yapıp 5.2 yapmıştım sizde deneyin.

@WaIter White durumlar ne hocam, bir sorun falan çıktı mı ?
Komşumun çocuğunun tabletiydi. Kurumları yaparken iki dakika su içmeye gittim. Geldiğimde ise tüm tuşlara basmış. Sol üstte kırmızı bir ünlem işareti var. Sanırım ROOT üzerinde bir hata meydana geldiğini gösteriyor. Babasıyla konuştum. Yeni tablet alacakları için pek sıkıntı etmediler. Sağlık olsun. Uğraşlarınız için de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…