İnceleme Samsung Galaxy A23

Şuan hala memnunmusun

Şuan hala memnunmusun

Şuan hala memnunmusun

Şuan hala memnunmusun
Memnunum ama alacaksanız A24'e bakabilirsiniz. Eğer A23 alacaksanız 6GB Ram modelini alın kafanız rahat etsin. Ekranı dediğim gibi LCD ekran olduğu için güneşte falan parlıyor.

Memnunum ama alacaksanız A24'e bakabilirsiniz. Eğer A23 alacaksanız 6GB Ram modelini alın kafanız rahat etsin. Ekranı dediğim gibi LCD ekran olduğu için güneşte falan parlıyor.
Yok bendede var ondan sordum

Eskisine nazaran performans düşüklüğü varmı? Ve de anlattığınız oyunların hepsini birdenmi yüklediniz?

Yok bendede var ondan sordum

Eskisine nazaran performans düşüklüğü varmı? Ve de anlattığınız oyunların hepsini birdenmi yüklediniz?
Hocam performans düşüşü pek görmedim ben. Benim cihaz 4GB Ram li olduğu için arada sırada çok nadiren de olsa Ram den dolayı oyunlarda ani donmalar yapıyor ama genelde ağır oyunlarda oluyor bu. Oyunların da hepsini birden yükledim. Ekranı 90Hz ama adaptif olduğu için de her zaman 90Hz vermiyor. Bazen menülerde dolaşırken kasma hissiyatı olabiliyor. Onun dışında iyi cihaz. Keşke birkaç ay daha bekleyip A24 alsaydım diyorum ama. Ekranı çok güzel. İşlemcisi hakkında bilgim yok ama anneme aldık ve ekranı çok iyi bence.

Ben performans etkilenmesin diye 60hz de kullanıyom adaptife alırsam performans düşermi? onu merak ediyorum

Ben performans etkilenmesin diye 60hz de kullanıyom adaptife alırsam performans düşermi? onu merak ediyorum
Hocam adaptif daha iyi. 90hz yapıyor ekranı. Şarjı da pek yemez diye düşünüyorum. Parlaklığı fullemediğiniz sürece çok şarj yemez.

Siz 90hz demi kullanıyorsunuz? Ben 60hz kullanınca ara sıra takılmalar olabiliyor bu normalmi
Hocam normal gibi. Ben 90hz kullanıyorum takılmalar çok az. Arada sırada 60'a düşürdüğünde fark ediliyor onun dışında sıkıntı yok.

Hocam normal gibi. Ben 90hz kullanıyorum takılmalar çok az. Arada sırada 60'a düşürdüğünde fark ediliyor onun dışında sıkıntı yok.
Dostum bilgi için teşekkürler

Ya benim telefon akşamdan kullanmazsam sabaha açtığımda kasıyor ama sonra düzeliyor seninkine de oluyormu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…