JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Merhaba, bu cihazı her türlü şarj cihazı ile denedim. Bazılarında zar zor şarj alıyor, sonra yeniden şarj almıyor; bazılarında ise şarj hiç almıyor.
Merhaba, bu cihazı her türlü şarj cihazı ile denedim. Bazılarında zar zor şarj alıyor, sonra yeniden şarj almıyor; bazılarında ise şarj hiç almıyor.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Haziran 2025 #2 Şarj soketiniz bozulmuş veya tozlanmış olabilir hocam.
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 mardzic dedi: Şarj soketiniz bozulmuş veya tozlanmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Sanırım hocam, teknik servise götürsem ne zaman verirler? Elime cihazı acil şekilde lazım.
mardzic dedi: Şarj soketiniz bozulmuş veya tozlanmış olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Sanırım hocam, teknik servise götürsem ne zaman verirler? Elime cihazı acil şekilde lazım.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Haziran 2025 #4 Aciliyetinizi belirtin hocam onlar tam tarih söyler tam tahmin etmesi zor oluyor.
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #5 mardzic dedi: Aciliyetinizi belirtin hocam onlar tam tarih söyler tam tahmin etmesi zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Saatler içinde cihaza ihtiyacım var.
mardzic dedi: Aciliyetinizi belirtin hocam onlar tam tarih söyler tam tahmin etmesi zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Saatler içinde cihaza ihtiyacım var.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Haziran 2025 #6 Bilemiyorum hocam sorsanız daha iyi olacaktır.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #7 JahKnight dedi: Sanırım hocam, teknik servise götürsem ne zaman verirler? Elime cihazı acil şekilde lazım. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak yedek telefon isteyin.
JahKnight dedi: Sanırım hocam, teknik servise götürsem ne zaman verirler? Elime cihazı acil şekilde lazım. Genişletmek için tıkla... Ekstra olarak yedek telefon isteyin.
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #8 Andreas Rönnberg dedi: Ekstra olarak yedek telefon isteyin. Genişletmek için tıkla... Yayldağ gibi bir yerde yedek cihaz vereceğini zannetmiyorum.
Andreas Rönnberg dedi: Ekstra olarak yedek telefon isteyin. Genişletmek için tıkla... Yayldağ gibi bir yerde yedek cihaz vereceğini zannetmiyorum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #9 JahKnight dedi: Yayldağ gibi bir yerde yedek cihaz vereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez.
JahKnight dedi: Yayldağ gibi bir yerde yedek cihaz vereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez.
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #10 Andreas Rönnberg dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Gelir hocam, yayla dağ gibi bir yerde bunu desem ters ters bakabilir Kısaca şu an ne yapabilirim? JahKnight dedi: Gelir hocam, yayla dağ gibi bir yerde bunu desem ters ters bakabilir Kısaca şu an ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ???? Güncelleme: Hocalarım, cihazı götürdüm. Şarjdayken güç alıp kesiliyordu sürekli. 1 saat sonra elin dediler, şarj adaptörü değişimi oldu sanırım. 300 TL verdim, 1 saat içinde teslim aldım. Teşekkürler. Son düzenleme: 2 Haziran 2025
Andreas Rönnberg dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Gelir hocam, yayla dağ gibi bir yerde bunu desem ters ters bakabilir Kısaca şu an ne yapabilirim? JahKnight dedi: Gelir hocam, yayla dağ gibi bir yerde bunu desem ters ters bakabilir Kısaca şu an ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ???? Güncelleme: Hocalarım, cihazı götürdüm. Şarjdayken güç alıp kesiliyordu sürekli. 1 saat sonra elin dediler, şarj adaptörü değişimi oldu sanırım. 300 TL verdim, 1 saat içinde teslim aldım. Teşekkürler.