Samsung Galaxy A34 vs A54

Bütçe
11000
Post atan biri değilim. Kırk yılda bir belki.

Hocam, öyle bir şey yok nereden duydunuz?

Hocam bazı videolarda dediklerine göre 4K fotoğraf çekilse bile Instagram bunu 1080x1350 olarak sıkıştırdığı için çok fazla kalite kaybı oluyor. Bunun başlıca sebebi Android tarafında bir sürü çözünürlüğün olması ve Instagram'ın bunu entegre edememesi. 16:9-5:4 ve Instagram'a uygun video ve fotoğraf çekilmesi gerekiyormuş.

Hikaye atmasak da olur ama post atarken kalitede sıkıntı yaşanıyor mu? Ayrıca gece moduyla çekilen fotoğraflarda bozulmalar oluyor mu?

Hocam cihazı daha almadıysanız daha iyi cihazlar önerebiliriz. S20 FE Android 14 alacak mı almayacak mı belli değil fakat A54 Android 17 alacak.

Performans ne kadar iyi olsa da güncelleme de önemli. iPhone 7'nin A10 fushion işlemcisi Snapdragon 750G'den daha iyi fakat garibim 15.7 de kaldı. Birçok yeniliği işlemcisi güçlü olmasına rağmen kullanamıyor. S20 FE yakında güncelleme desteğini sonlandıracak. Güncel modellere geçmelisiniz.

Hocam ben zaten çok da takmıyorum kafaya iPhone serisinin kilit ekranı değiştiğinde benim iPhone 7 de dımdızlak kalmıştı resmen. A54 kameraları yüzünden beni yarı yolda bırakır gibi geliyor ayrıca A34'ün işlemcisi A54 ile resmen aynı performansı veriyor Exynos olması da korkutuyor insanı.

A54 Zaten alınmaz. A52S çok daha iyi bir cihaz A54 e göre.

Fakat onunda güncellemesi sıkıntı. Aslında eğer hali hazırda iphone kullanıyorsanız ikinci el 11-12k Ya da 11-13k yenilenmiş iPhone 11 alabilirsiniz. Apple kalitesi bir ayrı oluyor. Samsung s21+ serisi ile kaliteyi yakalamıştır bana göre. Samsung olarak ikinci el S22 Alabilirsiniz bütçeyi 13.5k seviyesine yükselterek.

Ya hocam cidden telefona güncelleme desteğine göre mi bakıyorsunuz? S20 FE en mantıklı cihaz baya bir boş yapmışsınız.

Hocam bizimkiler ikinci el almaz hiçbir şeyi maalesef.

Ayrıca kullandığım iPhone SIM kart görmüyordu şebeke sıkıntısı vardı ben de dosyaları yedekleyip kırdım telefonumu.

Ya hocam cidden telefona güncelleme desteğine göre mi bakıyorsunuz? S20 FE en mantıklı cihaz baya bir boş yapmışsınız.
Şu an iPhone 6 güncelleme desteği yüzünden kullanılmaz durumda. İOS 14 istiyor çoğu uygulama A8 bionic şu an giriş sınıfta kullanılan helio g35 işlemcisinden daha iyi bir işlemciye sahip fakat güncelleme desteği olmadığı için youtube bile kuramıyorsunuz cihaza. Fakat Helio P/G35 işlemcisini kullanan telefonların desteklemediği bir şey var mı? Neredeyse yok (Yüklenme açısından) Güncelleme önemli bir şey.

Hocam bizimkiler ikinci el almaz hiçbir şeyi maalesef.

Ayrıca kullandığım iPhone SIM kart görmüyordu şebeke sıkıntısı vardı ben de dosyaları yedekleyip kırdım telefonumu.
Telefonu neden kırdınız hocam

Hocam telefona vuruyorum şebeke çekiyor 2 dakika sonra gittiği de oluyor 1 hafta gittiği de
Telefona bebek gibi davranmaktan bıktım vallahi iç ekranını pert ettim dokunmatik de bozuldu telefon kendi kendine 4 yere basıyor dosyaları yedeklemiştim önceden başka IPhone'a aktarıp fotoğraflarımı da PNG tarzında alacağım Android telefona.

S20 FE fiyatının hakkını veren çok sağlam bir cihaz ama ben de sırf güncelleme desteği nedeniyle aldığım zaman 1k koyup S21 almıştım. (O zaman araları 1000-1500 idi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…