Samsung Galaxy A52 alınır mı?

Knncmn

Centipat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese Merhabalar,
Samsung Galaxy A52 hoşuma gitti fakat kasada oynama ve açılma sorunu olduğu söyleniyor. A52 kullanıcıları varsa bu sorun sizinkinde de var mı?
 
Actigim konuda onermislerdi, incelemelere de baktiktan sonra iciniz rahat ederse almanizi oneririm. Ben satin aldim kargoya verilmesini bekliyorum, 3800-4000 TL bandindaki en mantikli secim olabilir. Turkiye'de birlestirilen modellerde kasa sorununu cok sik yasayan var, oyle olursa telefonun su gecirmezliginin bir anlami kalmiyor ve bende cikarsa direkt servise gonderirim. Epey'de servise gonderip de olumsuz yanit alan vardi, umarim bu durumda THH yardimci olur.

Ayrica ben satin aldiktan 1 gun sonra fiyati 100 TL inmis, almayi dusunurseniz buradan alabilirsiniz:
 
Actigim konuda onermislerdi, incelemelere de baktiktan sonra iciniz rahat ederse almanizi oneririm. Ben satin aldim kargoya verilmesini bekliyorum, 3800-4000 TL bandindaki en mantikli secim olabilir. Türkiye'de birlestirilen modellerde kasa sorununu cok sik yasayan var, oyle olursa telefonun su gecirmezliginin bir anlami kalmiyor ve bende cikarsa direkt servise gonderirim. Epey'de servise gonderip de olumsuz yanit alan vardi, umarim bu durumda THH yardimci olur.

Ayrica ben satin aldiktan 1 gun sonra fiyati 100 TL inmis, almayi dusunurseniz buradan alabilirsiniz:

Türkiye'de alınan tüm A52'lerde, kasa sorunu yaşama riski çok yüksek sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı