Samsung Galaxy A52 vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Hocam şarjı ne kadar gidiyor?

%80 şarj ile günlük kullanımda rahatça 7-8 saat gidiyor. Nasıl ve ne kadar kullandığınıza göre değişir bu. Ama beni tatmin etti.

Ele oturuyor mu?
WhatsApp görüşmelerinde sorun var mı?

Telefon bana biraz ince geldi, önceki telefonum fazla kalın olduğundan mıdır bilmiyorum. Kılıf ile elime rahatça oturuyor, çıplak haliyle de pek rahatsız etmedi. Benim de ellerim büyük.

WhatsApp üzerinden sesli ve görüntülü konuşmalarda herhangi bir problem yaşamadım.

Biraz uğraştırdım sizi ama mazur görün.
@RPM

Uğraşmak istemesem binlerce mesaj yazmazdım hocam, sorun yok. :D

Xiaomi şikayetlerine bakıyorum gömmüşler telefonu, oradan Samsung firmasının şikayetlerine gidiyorum onu da gömmüşler ikisi de sorunlu telefon diyorum, gayet kullananlar var şaşırdım açıkçası. @RPM

Son düzenleme:
Xiaomi şikayetlerine bakıyorum gömmüşler telefonu, oradan Samsung firmasının şikayetlerine gidiyorum onu da gömmüşler ikisi de sorunlu telefon diyorum, gayet kullananlar var şaşırdım açıkçası. @RPM

İki ürünü de binlerce kişi satın alıyor, sorun yaşayan kişilerin olması çok normal.

Dediğim gibi, A52 her anlamda yeterli. Note 10 Pro alsanız pişman olur musunuz? Zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı