Samsung Galaxy A55 5G deneyimlerim

Hocam kardeşim S24 Ultra kullanıyor ben A55 onun telefonu benimkinden yavaş çalışıyor bu mantıkla bakarsan S24 Ultra daha hızlı olmalı normalde değil mi ama A55 daha hızlı.

Hocam kardeşim S24 Ultra kullanıyor ben A55 onun telefonu benimkinden yavaş çalışıyor bu mantıkla bakarsan S24 Ultra daha hızlı olmalı normalde değil mi ama A55 daha hızlı.

Evet S24 Ultranın 4 5kat daha hızlı olması gerek. Ne açıdan daha yavaş çalışıyor? Belki bir sorun vardır. Çözülebilir.

Evet S24 ultranın 4 5kat daha hızlı olması gerek. Ne açıdan daha yavaş çalışıyor? Belki bir sorun vardır. Çözülebilir.

Hocam hiçbir sorun yok ne açıdan yavaş çalıştığını anlatamam iki telefonu elinize alıp bir saat kulanırsanız bariz anlaşılıyor.

Hocam hiçbir sorun yok ne açıdan yavaş çalıştığını anlatamam iki telefonu elinize alıp bir saat kulanırsanız bariz anlaşılıyor.

Oyunlarda bile mi? Animasyon hızı ya da psikolojik bile olabilir çünkü S24 Uktra değil S24 FE bile A55e göre bâriz fark edilir daha iyi akıcılıkta çalışıyor. Bir sorun olmalı.

Oyunlarda bile mi? Animasyon hızı ya da psikolojik bile olabilir çünkü S24 uktra değil S24 FE bile A55e göre bâriz fark edilir daha iyi akıcılıkta çalışıyor. Bir sorun olmalı.

Hocam oyunlarda S24 nasıl tam bilmiyorum kardeşim daha iyi bilir ama bir uyguluma açarken falan A55 S24 ultradan daha hızlı açıyor bir işlem sırasında S24 ten önce bitiyor yaptığım testlerde.

Hocam oyunlarda S24 nasıl tam bilmiyorum kardeşim daha iyi bilir ama bir uyguluma açarken falan A55 S24 ultradan daha hızlı açıyor bir işlem sırasında S24 ten önce bitiyor yaptığım testlerde.
Ya testler yanlış ya da S24Ultrada sorun var. Dedipim gibi S24U işleme konusunda bir çok yerde %300 %400 daha önde. Hız olarakta yine 3 4 kat fark var.

Ya testler yanlış ya da S24ultrada sorun var. Dedipim gibi S24u işleme konusunda birçok yerde %300 %400 daha önde. Hız olarak da yine 3 4 kat fark var.

Hocam testler doğru telefonda herhangi bir bir arıza yok ve dediğim şey zaten gözle görülür bir fark.

Telefona güvenlik güncellemesi falan gelmiş olabilir bu yavaşlık ondan kaynaklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…