Samsung Galaxy A55 5G deneyimlerim

Samsung Galaxy A55 5G: Deneyimlerim ve düşüncelerim.

Yaklaşık 3-4 aydır Samsung Galaxy A55 5G'yi kullanıyorum ve bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

Tasarım ve ekran​

Samsung Galaxy A55 5G'nin tasarımı gerçekten çok hoş. Super AMOLED ekranı, renkleri çok canlı ve net gösteriyor. Telefon oldukça dayanıklı. Telefonu elde tutmak oldukça rahat ve premium bir hissiyat veriyor, ki bu benim için önemli.

Kamera performansı​

Telefonun 50MP ana kamerası harika iş çıkarıyor. Gün ışığında çektiğim fotoğraflar inanılmaz net ve renkler çok canlı. Gece çekimlerinde biraz performans düşse de, genel olarak kamera performansından memnunum. 4K/60fps video kaydı olmaması biraz hayal kırıklığı yaratsa da, video kalitesi yine de yeterli.

Pil ömrü ve şarj​

5000 mAh batarya, yoğun bir günü rahatça çıkarıyor. Ancak, 25W hızlı şarj biraz yavaş kalıyor. Daha hızlı bir şarj süresi beklerdim ama yine de işimi görüyor.

Dayanıklılık​

IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olması gerçekten büyük bir artı. Yağmurlu bir günde bile endişe etmeden kullanabiliyorum. Bu özellik, özellikle dış mekan aktivitelerinde büyük rahatlık sağlıyor.

İşlemci performansı.​

Samsung Galaxy A55 5G, Exynos 1480 işlemci ile donatılmış. Günlük kullanımda ve çoklu görevlerde hızlı ve akıcı bir performans sunuyor. Oyun oynarken veya yoğun uygulamalarda herhangi bir yavaşlama yaşamıyorum. Performans açısından gerçekten tatmin edici.

Genel değerlendirme

Samsung Galaxy A55 5G, fiyatına göre gerçekten başarılı bir telefon. Şık tasarımı, canlı ekranı ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Kamera performansı ve pil ömrü tatmin edici olsa da, şarj hızı konusunda daha iyi olabilirdi. Genel olarak, bu telefon kullanıcılarına tatmin edici ve keyifli bir deneyim sunuyor.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de A54 var hocam katılıyorum fikirlerinize ayrıca su geçirmezliği gayet iyi ben muslukla yıkıyorum telefonu.

Bende de A54 var hocam katılıyorum fikirlerinize ayrıca su geçirmezliği gayet iyi ben muslukla yıkıyorum telefonu.

Elime aldığım ilk günlerde elim hafif nemliydi, cihaz uyarı vermeye başladı. Su tespit sistemi biraz hassas sanırım. Ama şu an bir problem yok, tertemiz alet gerçekten.

Samsung Galaxy A55 5G: Deneyimlerim ve düşüncelerim.

Yaklaşık 3-4 aydır Samsung Galaxy A55 5G'yi kullanıyorum ve bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

tasarım ve ekran​

Samsung Galaxy A55 5G'nin tasarımı gerçekten çok hoş. Super AMOLED ekranı, renkleri çok canlı ve net gösteriyor. Telefon oldukça dayanıklı. Telefonu elde tutmak oldukça rahat ve premium bir hissiyat veriyor, ki bu benim için önemli.

kamera performansı​

Telefonun 50MP ana kamerası harika iş çıkarıyor. Gün ışığında çektiğim fotoğraflar inanılmaz net ve renkler çok canlı. Gece çekimlerinde biraz performans düşse de, genel olarak kamera performansından memnunum. 4K/60fps video kaydı olmaması biraz hayal kırıklığı yaratsa da, video kalitesi yine de yeterli.

pil ömrü ve şarj​

5000 mAh batarya, yoğun bir günü rahatça çıkarıyor. Ancak, 25W hızlı şarj biraz yavaş kalıyor. Daha hızlı bir şarj süresi beklerdim ama yine de işimi görüyor.

dayanıklılık​

IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olması gerçekten büyük bir artı. Yağmurlu bir günde bile endişe etmeden kullanabiliyorum. Bu özellik, özellikle dış mekan aktivitelerinde büyük rahatlık sağlıyor.

işlemci performansı.​

Samsung Galaxy A55 5G, Exynos 1480 işlemci ile donatılmış. Günlük kullanımda ve çoklu görevlerde hızlı ve akıcı bir performans sunuyor. Oyun oynarken veya yoğun uygulamalarda herhangi bir yavaşlama yaşamıyorum. Performans açısından gerçekten tatmin edici.

Genel değerlendirme.

Samsung Galaxy A55 5G, fiyatına göre gerçekten başarılı bir telefon. Şık tasarımı, canlı ekranı ve güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Kamera performansı ve pil ömrü tatmin edici olsa da, şarj hızı konusunda daha iyi olabilirdi. Genel olarak, bu telefon kullanıcılarına tatmin edici ve keyifli bir deneyim sunuyor.​

Hocam A55 5G kullanıcısı olarak katılıyorum söylediklerinize.

Hocam A55 5G kullanıcısı olarak katılıyorum söylediklerinize.
Çevremdeki çoğu insan bana bütçeni biraz daha arttırıp S23 FE alabilirsin dedi fakat ben bu telefonu uygun gördüm batarya konusundan dolayı almaktan vazgeçtim sadece işlemci bakımından daha iyi bi telefon S23 FE onun dışında hemen hemen aynı özelliklere sahip iki telefonda.

Çevremdeki çoğu insan bana bütçeni biraz daha arttırıp S23 FE alabilirsin dedi fakat ben bu telefonu uygun gördüm batarya konusundan dolayı almaktan vazgeçtim sadece işlemci bakımından daha iyi bir telefon S23 FE onun dışında hemen hemen aynı özelliklere sahip iki telefonda.

Hocam zaten A55 işlemcisi günümüz için yeterli abartı oyun oynamıyorsan ısınma problemi yok dencek kadar az.

Hocam zaten A55 işlemcisi günümüz için yeterli abartı oyun oynamıyorsan ısınma problemi yok dencek kadar az.
2-3 saat oynarım genelde ve 60 FPS'den düştüğünü görmedim günlük kullanımda hiç bi sorun yaşatmadı uzun yıllar kullanılabilecek bi telefon 5 yıl güvenlik güncellemesi 4 yılda işletim sistemi güncellemesi alıcak

2-3 saat oynarım genelde ve 60 FPS'den düştüğünü görmedim günlük kullanımda hiçbir sorun yaşatmadı uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon 5 yıl güvenlik güncellemesi 4 yılda işletim sistemi güncellemesi alacak.

S24 alacaktım fiyat farkına değebilecek bir şey görmedim için almadım işlemcisi iyi ama oyun oynayınca hamam gibi oluyor telefonun arkası ondan almamıştım.

S24 alacaktım fiyat farkına değebilecek bir şey görmedim için almadım işlemcisi iyi ama oyun oynayınca hamam gibi oluyor telefonun arkası ondan almamıştım.
Exynos işlemcilerin çoğunda öyle bi problem var aşırı ısınıyorlar bi kaç saat oyun oynarsan Snapdragon'u zorlaman lazım ısınması için hiç ısınmıyor o versiyonları ama ülkemizdede Exynos'lu versiyonları satılıyor sadece diye biliyorum.

Hayırlı olsun. İyi kullanımlar dilerim.

Exynos işlemcilerin çoğunda öyle bir problem var aşırı ısınıyorlar birkaç saat oyun oynarsan Snapdragon'u zorlaman lazım ısınması için hiç ısınmıyor o versiyonları ama ülkemizdede Exynos'lu versiyonları satılıyor sadece diye telefonlarda

Aslında bu yanlış bir tespit. Exynos 2400 Snapdragon işlemcilerin bir kısmından çok daha soğuk çalışıyor diğer kısmıyla da benzer ısı performansına sahip. S24'teki ısınma 6,2inç telefona aşırı güçlü bir işlemci ve iyi, tüketici bir ekran dayatılmasından kaynaklanıyor bu yanlış bir hareket. Isınmaya sebep olması normal. Bu özelliklerde ve bu boyda her cihaz hamama dönüyor. Hem Exynos versiyonları ülkemizde fiyat konusunda çok kârlı. Snapdragon'la satılsa 4 5bin üstüne koyardı Snapdragon.

Hocam maalesef günümüzde belli bir gücün üstündeki bütün küçük telefonlarda oluyor o maalesef. İşlemci ya da marka-model kaynaklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı