Çözüldü Samsung Galaxy A56 kapalıyken şarjı azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keyrab

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi, telefonum kapalıyken telefonu 50 şarj bırakıyorum üstünden 10 saat sonra 40 şarj. Çok kullanılan arka plan uygulamalarını kapattım fakat düzelmedi, ne yapabilirim? Telefonu alalı 1 ay oldu.

Çözüm
Evet acık bırakıyorum şebekenin cekmediği durumlar da oluyor

Şebekenin çekmediği durumlarda şarj yemesi normal, ayriyetten interneti açık bırakmakta şarjı hızlı tüketir. Bence gece uçak moduna alabilirsin sonuçta işin olmuyor.

İnterneti açık bırakıyor musunuz, şebekenin çekmediği durumlar oluyor mu?

Her Android'de olan normal bir şey. Android TV'ler bile kapalıyken 10W tüketiyor ayda 35 TL.

Evet acık bırakıyorum şebekenin cekmediği durumlar da oluyor

Şebekenin çekmediği durumlarda şarj yemesi normal, ayriyetten interneti açık bırakmakta şarjı hızlı tüketir. Bence gece uçak moduna alabilirsin sonuçta işin olmuyor.

Çözüm
Şebekenin çekmediği durumlarda şarj yemesi normal, ayrıyeten interneti açık bırakmakta şarjı hızlı tüketir. Bence gece uçak moduna alabilirsin sonuçta işin olmuyor.

Hocam onu da deneyeceğim fakat biraz garip geldi 10 şarj gitmesi.

Ortam sıcaklığı da önemli. Eğer 20 derecenin altındaysa o da bataryadan yer.

Hayır, Samsung s serisi kullanıyorum ve gece boyunca yüzde iki şarjı azalıyor.

Senin ki S23 veya üstüdür. Bende S21 FE var gece %20 falan gidiyor mobil veri kapalıyken

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…