Çözüldü Samsung Galaxy A56 kapalıyken şarjı azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keyrab

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi, telefonum kapalıyken telefonu 50 şarj bırakıyorum üstünden 10 saat sonra 40 şarj. Çok kullanılan arka plan uygulamalarını kapattım fakat düzelmedi, ne yapabilirim? Telefonu alalı 1 ay oldu.

Çözüm
Evet acık bırakıyorum şebekenin cekmediği durumlar da oluyor

Şebekenin çekmediği durumlarda şarj yemesi normal, ayriyetten interneti açık bırakmakta şarjı hızlı tüketir. Bence gece uçak moduna alabilirsin sonuçta işin olmuyor.
İyi dayanmış hocam pil ömrünü doldurmuştur. S25 Ultra benimki.

Sizin ki normal. Yok benim ilk aldığımda da böyleydi. Hatta orijinal pil yanlış ölçüyordu. Düşme sonucu hasar alınca ve benim hatamla içine su alınca servise gönderince hazır göndermişken batarya da değişti ölçüm daha doğru ama yine de hızlı bitiyor. Şu Android 16 geldi daha az gitmeye başladı şarj. Yani daha uzun dayanıyor batarya ve daha az donmaya başladı ama yine de batarya zamanla ölüyor. S26 Ultra ve para bekliyorum şu an :D

Sizin ki normal. Yok benim ilk aldığımda da böyleydi. Hatta orijinal pil yanlış ölçüyordu. Düşme sonucu hasar alınca ve benim hatamla içine su alınca servise gönderince hazır göndermişken batarya da değişti ölçüm daha doğru ama yine de hızlı bitiyor. Şu Android 16 geldi daha az gitmeye başladı şarj. Yani daha uzun dayanıyor batarya ve daha az donmaya başladı ama yine de batarya zamanla ölüyor. S26 Ultra ve para bekliyorum şu an :D

Hocam S26'ya geçin sizi dört yıl idare edecektir. Ben muhtemelen S28 çıkınca değiştiririm. Bu tarz amiral gemileri kolay yaşlanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı