Samsung Galaxy A56 ve A36'nın fiyatları belli oldu

Şu FE’lerin de küçükleri olsa tadından yenmez. Düz bir S ile aralarındaki fiyat farkına değse keşke. Cihazlar baz sürümlerine göre epey kaba. A serisinde zaten çoğu kaba.

Ama onun harici A serileri S’lerdeki FE’lere epey yaklaşmış onu gördüm. Kablosuz şarj, USB3, telefoto ve biraz daha iyi kamera, çok yüksek işlemci gücü harici yakın.
Evet günümüzdeki S24 ile farkları büyük ama eski A serileri 5 yıl önceki S FE’lerle yarışmıyordu. 2. elde tercih edilebilir hale gelmişler.
Fiyatına göre kalite anlamında yaklaşmışlar güncel olmayan cihazlara. Kasaları bile aynı boyutta.

Şu FE'lerin de küçükleri olsa tadından yenmez. Düz bir s ile aralarındaki fiyat farkına değse keşke. Cihazlar baz sürümlerine göre epey kaba. A serisinde zaten çoğu kaba.

Ama onun harici a serileri S'lerdeki FE'lere epey yaklaşmış onu gördüm. Kablosuz şarj, USB3, telefoto ve biraz daha iyi kamera, çok yüksek işlemci gücü harici yakın.
Evet günümüzdeki S24 ile farkları büyük ama eski a serileri 5 yıl önceki s FE'lerle yarışmıyordu. 2. elde tercih edilebilir hale gelmişler.
Fiyatına göre kalite anlamında yaklaşmışlar güncel olmayan cihazlara. Kasaları bile aynı boyutta.

FE serisi biraz tartışmalı. A73 modelinden sonra a7X serisi üretilmedi ve onun yerine daha çok FE modellerine yoğunlaştılar. Bakıldığı zaman a serisi FE serisine dediğiniz gibi yaklaşmaya çalışıyor. Ancak kamera ve işlemci açısından halen arada uçurum mevcut. Bu da çoğu kullanıcı için halen bir tercih sebebi. S24 FE modelindeki Exynos 2400e A56 da bulunan Exynos 1580'den AnTuTu puanı olarak %114, tekli çekirdekle %55, çoklu çekirdekse ise %64 daha iyi vaziyette. Kamera kurulumunda ise S24FE yine daha üstün. Güncel fiyatta S24FE yerine A56 almak için hiçbir sebep yok. Ancak A56 fiyatları 20k altına düşerse o zaman A55 yerine tercih edilebilir. FE serisinde 24FE, 23FE modeline göre kritik farklarla piyasaya sürüldü. Bu onu önceki FE modeline göre daha iyi bir noktada konumlandırıyor.

FE serisi biraz tartışmalı. A73 modelinden sonra a7X serisi üretilmedi ve onun yerine daha çok FE modellerine yoğunlaştılar. Bakıldığı zaman a serisi FE serisine dediğiniz gibi yaklaşmaya çalışıyor. Ancak kamera ve işlemci açısından halen arada uçurum mevcut. Bu da çoğu kullanıcı için halen bir tercih sebebi. S24 FE modelindeki Exynos 2400e A56 da bulunan Exynos 1580'den AnTuTu puanı olarak %114, tekli çekirdekle %55, çoklu çekirdekse ise %64 daha iyi vaziyette. Kamera kurulumunda ise S24FE yine daha üstün. Güncel fiyatta S24FE yerine A56 almak için hiçbir sebep yok. Ancak A56 fiyatları 20k altına düşerse o zaman A55 yerine tercih edilebilir. FE serisinde 24FE, 23FE modeline göre kritik farklarla piyasaya sürüldü. Bu onu önceki FE modeline göre daha iyi bir noktada konumlandırıyor.
Hocam mesajda tam onu yazdım zaten, S24FE ile karşılaştırılamaz bile. S20 FE civarında cihazlardan bahsetmiştim 5 sene derken cihazlarda. Bana göre A55 sadece onlara alternatif olabilir. A56 zaten fiyatı ile alınmaz, düşük olursa ancak. Bunu da 2. el kısmında belirttim.

Yeni konular

Geri
Yukarı