İnceleme Samsung Galaxy A7 (2018) 2023

Hocam bence de mantıklı ama M23 düşük seviyye bir cihaz yani ucuz bir deneyim için tasarlandı. Ama S10 üst seviyye bir amiral gemisiydi. Bende S10 almak istiyorum.
Benim 2013'te aldığımız Samsung Note 3 hala bende duruyor. O zamanlar dünyanın en güçlü telefonu seçilmişti. Şimdilerde batarya problemi var değiştirmem lazım. Hala güzel çalışıyor genel uygulamaları destekliyor oyun performansı o kadar da kötü değil. O amiral gemisi hala uzun yıllardır dayanıyor bana 100 defa Custom ROM yüklemişimdir içine hiç ptoblemi olmadı cihazın Odin'le yeniden geri yükledim. Yani sizde uzun yıllar S10 kullanmaya devam.

Benim S10+'ın da batarya sorunu var, batarya durumu iyi olmadığı için en fazla 5 saat gidiyor ama yakında bataryasını değiştireceğim. Batarya değişince beni rahat 3 yıl götürür bu telefon. Samsung'un eski amiral gemisi telefonları tank gibi gerçekten.

2019'dan beri severek kullandığım telefonumun incelemesini görünce mutlu oldum. Canımı sıkan tek eksiği Type-C şarj girişinin olmaması.
Yani başka bir cihaza da geçmek istemiyorum çünkü alsam iPhone alırım ama onda da always on display daha yeni iPhone 14'te geldi. iPhone veya AMOLED ekranı olmayan modele asla geçmem bir kez insanın gözü alışınca bırakamıyor.

Hocam Android 8 ile mi geliyor telefon?

Bir de hataya düşüp Bootloader kilidi açmasaydım Samsung uygulamalarından yararlanmaya devam edecektim ama yaptık işte bir hata. İnceleme oldukça güzel bu arada, elinize sağlık.

O hareketin aynısını S7 de yaptım ama eski amiral gemisi cihazları cidden çok iyi. Bende durumu toparlayınca S10e geçmek istiyorum. S10 modelinde mi yoksa Plus'ta mı soğutma vardı acaba?

Çok iyi inceleme olmuş hocam ellerinize sağlık.

O hareketin aynısını S7 de yaptım ama eski amiral gemisi cihazları cidden çok iyi. Bende durumu toparlayınca S10e geçmek istiyorum. S10 modelinde mi yoksa Plus'ta mı soğutma vardı acaba?

İnternete göre buhar hazneli soğutma sistemi sadece S10+'da var. İlk defa duydum böyle bir şey olduğunu.

Evet bende 2018'den beri kullanıyorum. Type-C olmaması biraz eksik ama büyük bir sorun değil yeterince hızlı şarj alıyor. İlk kullandığım zamanlar çok büyük geliyordu bu telefon bana ama şimdi gözlerim o kadar alışmış ki kocaman telefon bana küçük geliyor. Piyasada A7mizin ismini çok göremedim üzüldüm o yüzden A7 kullanan küçük kitleni mutlu etmek için bu konuyu oluşturdum.

Hocam hemen değiştirin tepe tepe kullanın derim ben. Çok doğru yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…