Samsung Galaxy A71 İncelemesi

Sadece incelik ve A serisi olduğu için M51'den vazgeçmek ne derece mantıklıdır?
Samsung'un yeni modellerini beklemek mantıklı mı sizce?
Şuan M51 ile A71 arasındayım. M51 3500₺ civarı iken A71 3750₺ civarı. Yakın zamanda bir fiyat değişimi olabilir mi?

Gerçekten 2 aydır kara kara düşündüğüm A71 mi alsam başka bir telefon mu alsam düşüncesini siz kaybettirdiniz 1 - 2 haftaya almayı düşünüyorum. Peki yan çerçeveleri plastik olduğu için bir sıkıntı çektinizmi şuana kadar, Çizilme, soyulma ve benzeri şeyler. Ben zaten silikon kılıf ile kullanmayı düşünüyorum bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Samsung, 3 Yıl Güncelleme Alacak Telefonlarını Açıkladı
bi bak istersen aşağı doğru inip , çünkü A serisi güncelleme alıcak fakat M serisi ile alakalı bir bilgi yok.

Zamanla soyulacağını düşünüyorum ancak A70'im daha çabuk soyulmaya başlamıştı. Bunda çoğu zaman kılıfsız kullanmama rağmen kılcal çizik bile oluşmadı. Biraz daha iyileştirmişler malzeme kalitesini. Çerçeve plastik değil polikarbonat imiş.

Anladım teşekkürler. Ben KILIF ile kullanacağım ileride soyulma olmaz sanırsam değil mi? Tam anlayamadım cümlenizi kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…