Samsung Galaxy A73 vs Samsung S20 FE vs iPhone 11

iPhone 11 alınmaz. 3 telefonun arasında Benim tercihim S20 FE Snapdragon olurdu, O.C ile 7W'da A14 Bionic'i yakalıyor ama Samsung yeni güncelleme politikasını S21 modellerinde getirdi, 3 telefonun dışına çıkacak olursak benim tercihim iPhone 11 yerine S21 FE almak olurdu.
 
S20 FE vs A73 arasında fiyat ve özellikler açısından bakarsak S20 FE daha iyidir bence ancak Android 13 sonrası güncelleme almayacak. Bu sizin için bir sorun ise göz önünde bulundurmanız gerekir.
iPhone 11 her ne kadar sevmediğim bir cihaz olsa da iOS cihazlardan en erişilebiliri olduğu için hâlâ "alınır mı" sorusuna tabi tutulmasını normal karşılıyorum. Ekran konusunda berbat bir telefon. İşlemcisi güzel, premium hissiyatı güzel ancak gerçekten HD+ çözünürlükte 60hz IPS bir ekranı o telefona koymak inanılmaz berbat bir fikir.
Üçü arasından kesinlikle S20 FE tercihim olurdu.
 
İphone 11 kullanıyorum ios sevdiğim için, anneme geçen hafta s20 fe snapdragon 256 gb versiyonundan aldım. Gerçekten akıcı telefon özellikle 120 hz olarak denedim iphone 11 ile arada fark var cidden ekran yönünden. Ben android kullanmayı sevmiyorum ama sen alışıksan s20 fe tavsiye ederim. 21fe alacaktım ama arada çok fark olmadığını ve bataryasının s20fe'ye göre kötü olduğunu öğrendim. a73'te güzel tercih ama bence s20 fe seni tatmin eder.
 
21FE alacaktım ama arada çok fark olmadığını ve bataryasının S20FE'ye göre kötü olduğunu öğrendim.

S21 FE, S20 FE modelinden daha kötü değil. SoC'ların stock halini yorumlayacak olursak Exynos 2100 yapay zeka ve kas gücü tarafında daha güçlü ama Snapdragon 865'in Adreno GPU'su O.C'lanabiliyor, azıcık o.c'ladığınz takdirde 8 Gen 1 ve A14 Bionic gibi işlemcilere yetişebiliyor GPU konusunda. Yani performans tarafında kısmen haklısınız, bataryalarıda aynı düzeyde ama kamera olarak S21 FE modeli S20 FE modelinden daha iyi. Ayrıca S21 FE modelinin 2 yıl daha fazla güncelleme desteği var.
 
S21 FE, S20 FE modelinden daha kötü değil. SoC'ların stock halini yorumlayacak olursak Exynos 2100 yapay zeka ve kas gücü tarafında daha güçlü ama Snapdragon 865'in Adreno GPU'su O.C'lana biliyor, azıcık o.c'ladığınz takdirde 8 Gen 1 ve A14 Bionic gibi işlemcilere yetişebiliyor GPU konusunda. Yani performans tarafında kısmen haklısınız, bataryaları da aynı düzeyde ama kamera olarak S21 FE modeli S20 FE modelinden daha iyi. Ayrıca S21 FE modelinin 2 yıl daha fazla güncelleme desteği var.
Ben anneme hediye olarak aldım, ilk aklımdaki modeldi s21 ama dediğim gibi annem zaten normal kullanıcı o yüzden 3 4 bin fark vermeye değmez dedim. Birde dediğiniz gibi arada çok fark olmadığını görünce :) 20 fe ön kamerasını beğenmedim yalnız, arka kamera güzel ama ön kamera karanlık ortamlarda net değil, tek eksi yönü bu benim için, çok detaylı incelemedim oyun performansı filan ama güzel telefon. Güncellemeyi sorun etmeyen kişiler için şuan fp ürünü sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı