Promosyon kodu : BUDS3
Ürün hakkında fikrim yok ancak çıktığından beri en ucuz fiyat.
Ürün hakkında fikrim yok ancak çıktığından beri en ucuz fiyat.
Son düzenleme:
Eline ulasan incelemesini yazabilir mi acaba? Yurt dışı yorumlarinda cogunlukla kulaktan dusme problemleri vs. yasandigi belirtilmis. Eger boyle bir durum yaygin degilse almayi planliyorum ancak yorumlarin ortalama 2 yildiz olmasi biraz korkutuyor.
@AdaBagcibasi Hocamin eline 2-3 güne ulaşır diye düşünüyorum. Müsaitse o deneyimlerini belirtebilir belki.Eline ulasan incelemesini yazabilir mi acaba? Yurt dışı yorumlarinda cogunlukla kulaktan dusme problemleri vs. yasandigi belirtilmis. Eger boyle bir durum yaygin degilse almayi planliyorum ancak yorumlarin ortalama 2 yildiz olmasi biraz korkutuyor.
Hocam Buds 2 gibi plastik yok. Kulağı acıtmıyor mu?Ben ön sipariş ile çıktığı günden satın aldım. İnceleme yazmaya çok üşeniyorum fakat ürün geneli olarak kuruşu kuruşuna değer diyebilirim.
Eline ulasan incelemesini yazabilir mi acaba? Yurt dışı yorumlarinda cogunlukla kulaktan dusme problemleri vs. yasandigi belirtilmis. Eger boyle bir durum yaygin degilse almayi planliyorum ancak yorumlarin ortalama 2 yildiz olmasi biraz korkutuyor.
Siparişi verdikten sonra kulaklık için bu kadar bütçe ayırmaktan vazgeçtim. Eğer almış olsaydım bir inceleme yapardım ama.@AdaBagcibasi Hocamin eline 2-3 güne ulaşır diye düşünüyorum. Müsaitse o deneyimlerini belirtebilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.