Samsung Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Sabitar

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?
Fiyatı 5000 TL'ye inmiş, fiyatına değer mi acaba?
Telefonum Samsung S24+ ekosistem açısından iyi bir seçenek gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung telefon olduğu için alınır, ses kalitesi gayet iyidir. Ekosistemde SSC codec ile çok daha iyi oluyor.
Fiyat için yorum yapmıyorum yalnız, ürün için yapıyorum. Akakçe'de daha ucuza satılan yer de var ama bilgim yok satıcısı vb. konusunda.

Ben bayağıdır kullanıyorum gayet güzel ürün fiyatını uygun görürseniz alabilirsiniz.

Samsung telefon olduğu için alınır, ses kalitesi gayet iyidir. Ekosistemde SSC codec ile çok daha iyi oluyor.
Fiyat için yorum yapmıyorum yalnız, ürün için yapıyorum. Akakçe'de daha ucuza satılan yer de var ama bilgim yok satıcısı vb. konusunda.
Hocam sipariş ettim bakalım 4400 tl ye geldi.
Şu anki kulaklığım redmi buds 5 pro, sizce geçerek iyimi yapıyorum kötümü.

Ben bayağıdır kullanıyorum gayet güzel ürün fiyatını uygun görürseniz alabilirsiniz.
Hocam bugün yeni bir satıcı çoğu sitede listeleme yapıyordu.
İdefixte sepette 4399 TL iken aldım peşin fiyatına 5 taksit yaptım rahat öderim diye.

@Sabitar
Cihazınız Samsung olduğu için her türlü doğru bir hareket hele bütçeniz varsa. Samsung olmasaydı yani SSC erişimi olmasaydı gerek yok derdim ama şimdi fark hissedilir.
Ekosistem kurmak istiyorum zaten bu kulaklık la başladım bakalım.
Sırada galaxy watch 7 almak düşüncem var kulaklıklada telefonlada tam performans verir yüksek ihtimalle

Hocam sipariş ettim bakalım 4400 TL'ye geldi.
Şu anki kulaklığım Redmi Buds 5 Pro, sizce geçerek iyi mi yapıyorum kötü mü?

Hocam bugün yeni bir satıcı çoğu sitede listeleme yapıyordu.
İdefixte sepette 4399 TL iken aldım peşin fiyatına 5 taksit yaptım rahat öderim diye.

Hayırlı olsun hocam gule gule kullanın.

idefixden mi aldınız? ben de biraz önce gördüm ama yorumları okuduğum zaman olumsuz yazılar gördüm. orijinal olmadığı, kullanışmış ve hasarlı ürünler gönderdiklerini yazmışlar. idefix de ilgilenmiyormuş. ben almaktan vaz geçtim. umarım sizin siparişinizde sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-09 191915.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-09 191915.png
    184,5 KB · Görüntüleme: 7
idefixden mi aldınız? ben de biraz önce gördüm ama yorumları okuduğum zaman olumsuz yazılar gördüm. orijinal olmadığı, kullanışmış ve hasarlı ürünler gönderdiklerini yazmışlar. idefix de ilgilenmiyormuş. ben almaktan vaz geçtim. umarım sizin siparişinizde sorun olmaz.
Onları gördüm hocam satıcı ytgroup olanlar sıkıntılı galiba.
Umarım sıkıntı olmaz ya aldım bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı