Elektronik Samsung Galaxy Buds FE kablosuz kulaklık 1.249 TL

Uygulama yorumlarında her samsung kulaklığı desteklemediğiyle ilgili şikayetler var.
iPhone'da uygulaması yok kulaklığın, Windows'da veya Android'de mevcut. Samsung telefonda kullansanız bile bence uygulamayla içlı dışlı olunacak bir tarafı yok. Ekolayzer'i dinamik yapıp istediğiniz cihazda kullanmak mümkün, ayarları kendi hafızasında tutuyor.

Cihazınız Samsung değilse bu seriye bulaşmayın, diğer marka telefonlarda samsung ses codeci olmadığı için aşırı ses kalitesi kaybı yaşanıyor ki Samsung cihazlarla arasındaki ilişkide de bir tuhaflık var.
Şöyle bir örnek vereyim Buds 2 Pro'nun lansman özelliği olarak tanıtılan 24 bit Hi-Fi desteği, birkaç ay önce gelen güncellemeler ile Buds 2 ve Buds FE'ye (donanımsal bir uyumsuzluk olmadığını kabul edersek) eklendi.
Buds 2 kullanıyordum ve yeni Buds 2 Pro'ya geçmiştim bu özellik için, geliştirici ayarlarında ikisinde de 24 bit desteği olduğunu fark edince ses kalitelerini 1 ay karşılaştırdım ve 2Pro'yu iade ettim.
Ayrıca alerjik bünyeniz varsa da Samsung kulaklıklarına bulaşmayın, meraklısı varsa anlatırım ya da YouTube'a veya Reddit'e yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uygulama yorumlarında her Samsung kulaklığı desteklemediğiyle ilgili şikayetler var.

Galaxy Buds, Buds FE ile uyumlu çalışıyor fakat IOS'ta nasıldır bilmiyorum.

Cihazınız Samsung değilse bu seriye bulaşmayın, diğer marka telefonlarda Samsung ses codeci olmadığı için aşırı ses kalitesi kaybı yaşanıyor.

Xiaomi, Samsung ve ASUS laptopta denediğimde Buds FE'de hiçbir ses değişikliği olmamıştı, garip.

Yeni konular

Geri
Yukarı