Samsung Galaxy Buds Pro sahte mi?

Arkadaşlar bana da sahte gibi geldi. Satın alsam iade hakkım var zaten. Samsung'ta orijinal ürün olduğunu anlaya bileceğim yöntem var mı?

Arkadaşlar bana da sahte gibi geldi. Satın alsam iade hakkım var zaten. Samsung'ta orijinal ürün olduğunu anlaya bileceğim yöntem var mı?
Orijinalı yanında olmadığı sürece anlamanız biraz zor olabilir belki. İnternetten orijinalinin kutu açılımı videosu izleyip kendinizinkiyle karşılaştırın, detaylı bakarsanız illaki bir şey bulursunuz.

Orijinalı yanında olmadığı sürece anlamanız biraz zor olabilir belki. İnternetten orijinalinin kutu açılımı videosu izleyip kendinizinkiyle karşılaştırın, detaylı bakarsanız illaki bir şey bulursunuz.

Kutusunu açmadan. Kutusunu açarsam iade uğraştırıcı olacaktır.

Doğru. O zaman Samsung'un ürün sorgulama gibi bir sistemi varsa oradan anlayabilirsiniz, onun dışında sadece kutu ile anlamanız zor çünkü çakmacılar çok iyi yapabiliyor bunları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazı fontu galiba anlayabileceğim yöntemler arasında.

Hepsiburada üzerinden bende satın aldım indirimle 860 liraya geldi, satıcı: otakelektronik, gelecek ürün %100 ihtimalle sahte, Hepsi burada müşteri temsilcisine ulaştım, gelecek ürünün orjinal olacağını iddia ettiler ama önceki siparişimde aldığım parfüm sahte çıktı. O zamanda orjinal diye iddia etmişlerdi.

Not: Sahte ürünler büyük ihtimalle Galaxy Wearable uygulamasına bağlanmıyor, bazı yorumlarda belirtilmiş.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle sahte. Yurt dışı fiyatına baktım çarptım böldüm, bu fiyattan satılması mümkün değil. Zaten bu Hepsiburada pazar yerine döndüğünden beri sahte ürüne denk gelmemek için kırk takla atmak gerekiyor, mayın tarlasında gezer gibi sipariş veriyoruz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi parfümlerin de büyük bir kısmı sahte. Satıcısı Hepsiburada değilse iki kere düşünün.

Sen al buradan yaz ben kontrol ederim Samsung'da çalışıyorum. Kutu altındaki seri numarası gerekiyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı