Samsung Galaxy C5 vs Xiaomi Mi5

Ömercan06

Kilopat
Daha fazla  
Bütcem yaklaşık 1300 civarı arkadaşlar ama az daha ucuz olursa iyi olur benim için. Ben bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Samsung benim gözüme daha güzel görünüyor ama diğer telefonunda özellikleri daha iyi sanırım.T elefonu iş için kullanıcam, oyun pek oynamam telefonda, arada müzik dinlerim, fotoğraf çekerim o kadar.
Şu an:
Samsung C5 64GB 279 TL.
Mi5- 269 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ithalatçı garantili bir cihaz önermem o yüzden ikisi arasında bir kıyaslama yapmıyorum. Huawei P9 Lite, Asus Zenfone 3 Laser, Lenovo K6 Note, Lenovo K6 Power, Alcatel Idol 4 ve Vestel Venus V3 5580 modellerinden birini alabilirsiniz.

Mİ5 donanım ve performans açısından çok daha güçlü bir model C5 modeline göre. Kamera olarakta Mİ5 büyük ihtimal daha iyidir. Xiaomi markasına güvenemiyorsan C5 alabilirsin, en azından Samsung kronik sorun çıkarmama konusunda başarılı bir firma, teknoloji şans işi bunu da unutma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı