Samsung Galaxy E5 E500HQ TWRP yüklenmiyor

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, XDA'dan TWRP indirmiştim Samsung Galaxy E5 cihazım için fakat attım ama rebott yani yeniden başlatılınca TWRP açılmıyor normal kendi boot menüsü açılıyor, nasıl düzeltirim?

Kusura bakmayın depremden çıktığım için kafam biraz karışık neyse konuya dönelim. Odin'den telefonu yeniden başlat seçeneğini kapatıyorsunuz ve öyle yüklüyorsunuz.

Geçmiş olsun, umarım bir sıkıntınız yoktur. Bu arada Bootloader'ı nasıl açtınız acaba?

Kusura bakmayın depremden çıktığım için kafam biraz karışık neyse konuya dönelim. Odin'den telefonu yeniden başlat seçeneğini kapatıyorsunuz ve öyle yüklüyorsunuz.

TWRP'yi yüklerken 2 seçenek var, oradaki yeniden başlatı mı? Orada Odin yreset diyor bir yerde, yeniden başlatmak gerekmiyor mu zaten?

Siz oradan yeniden başlatma tiki var Odin'de o tik açıksa kapatın sonra yüklediğinizde ses açma, güç düğmesi ve orta tuşa basın.

Bakın bu işaretledim yeri tiki açıksa o tiki kapatın sonra twrpyi kurun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230408_195851.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
teşekkürler. Ses açma ve kapama tuşlarım çalışmadığı için adb ile fastboot menüye giriyorum, tuşları kullanmadan yapmanın bir yolu var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…