lieys
Decapat
Kanka donanım olarak girer ama tam seri diye geçiyr bilmiyorum bildiğim karaıyla FE dısındakıler amıral gemısı.
A serisi girmez değil mi hepsi?
Kanka donanım olarak girer ama tam seri diye geçiyr bilmiyorum bildiğim karaıyla FE dısındakıler amıral gemısı.
a serisinin hiç biri girmiyorA serisi girmez değil mi hepsi?
A serisinin hiçbiri girmiyor
bana göre girmesi lazım s24 fe işlemci olarak kıslımıs ve kameradan kısılmıs bir model ama fiyat bandına göre donanım olarak kısaca en iyisi diyebilirim ve güncelleme desteği çok fazla yd telefon almasydım onu almak isterdimAnladım donanım olarak S24 ile S24FE aynı gibi kamerayı bilemem. Ama S24 giriyorsa S24FE girmesi gerekmez mi? Tabii kamera farkı vardır ya da başka farklar bilemem.
Bana göre girmesi lazım S24 FE işlemci olarak kıslımıs ve kameradan kısılmıs bir model ama fiyat bandına göre donanım olarak kısaca en iyisi diyebilirim ve güncelleme desteği çok fazla yurt dışı telefon almasydım onu almak isterdim.
Ne aldınız yurt dışı?
Hocam "Amiral Gemisi" ünvanı kişiden kişiye sık sık değişen bir ünvan. Sırf amiral gemisi diye bir cihaz almayın veya bunu bir kriter olarak düşünmeyin.Anladım donanım olarak S24 ile S24FE aynı gibi kamerayı bilemem. Ama S24 giriyorsa S24FE girmesi gerekmez mi? Tabii kamera farkı vardır ya da başka farklar bilemem.
Hocam "amiral gemisi" ünvanı kişiden kişiye sık sık değişen bir unvan. Sırf amiral gemisi diye bir cihaz almayın veya bunu bir kriter olarak düşünmeyin.
Amiral gemisi telefon: "o yıl o marka tarafından çıkmış en iyi donanımlı cihaz." oluyor kısaca, bu yıl Apple'ın en iyi cihazı 16 Pro Max ise o bir amiral gemisi telefondur. 16 Pro'da aşağı yukarı yakın olduğu için insanlar onu da amiral gemisi sayarlar.
"Peki 13 Pro Max?" o yılına göre amiral gemisiydi.
Samsung'a serisi telefonların hiçbiri en üst düzey donanım kullanmadıkları için hiçbiri bir amiral gemisi olarak sıfatlandırılmaz. Kimse tarafından. Çoğunlukla ortalama ve ortalamanın üstü cihazlar oldukları için "orta segment, orta üst segment." diye hitap edilirler. S24 FE'de "üst segment." sayılırken, S24 ve S24 Plus'ta: Üst-amiral arasında kalıyor Samsung için.
Tabii S24 Ultra'ya da çok yakın olduklarından ötürü bazı insanlar amiral gemisi hitabı kullanırlar, namını arttırmak ve kalitesini övmek için. O yüzden bu tabiri çok umursamayın ve kriter olarak görmeyin, zamanında X3 Pro için bile "amiral gemisi gibi cihaz." diye övgüler vardı, bizzat bende abartı olsun diye kullandım. POCO ismi için bile değildi oysaki.
Batarya ve büyüklüğü farkı dışında her kısımda küçük üstünlükleri var S24'ün. ama kabaca aynı cihazlar neredeyse dediğiniz gibi. Normal bir insan için fark anlaşılmaz.Anladım. Haklısınız S24 ile S24FE'nin özellikleri yakın gibi.
Batarya ve büyüklüğü farkı dışında her kısımda küçük üstünlükleri var S24'ün. Ama kabaca aynı cihazlar neredeyse dediğiniz gibi. Normal bir insan için fark anlaşılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.