Samsung Galaxy J7 Prime'da "Lock Screen Stories durduruldu" hatası

Mactavishgg

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung Galaxy J7 Prime telefonumda art arda çıkan lock screen stories durduruldu hatasını bir türlü kapatamadım. Nedeni nedir ve nasıl çözerim? Bilen biri varsa yardım edebilirse çok sevinirim.

Bu hata kilit ekranı ile birebir alakalıdır. Telefon zorlandığı zamanlarda uygulamalarda çökmeler yaşanır. Lock screen stories, sistemin kendi içerisinde bulunan bir uygulamadır. Bu hatayla çoğu eski Samsung cep telefonlarında karşılabilirsiniz. Ancak genellikle Samsung j7 Prime cep telefonlarında karşımıza çıkıyor.

Çözümü ise:

Telefonunuzun ayarlar kısmına girin.
Buradan uygulamalar sekmesine giriş yapın.
lock screen stories veya kilit ekranı öyküleri uygulamasını bulun ve üzerine dokunun.
Karşınıza çıkacak ekrandan verileri temizle ve önbelleği temizle butonlarına basın.

Bu hata kilit ekranı ile birebir alakalıdır. Telefon zorlandığı zamanlarda uygulamalarda çökmeler yaşanır. Lock screen stories, sistemin kendi içerisinde bulunan bir uygulamadır. Bu hatayla çoğu eski Samsung cep telefonlarında karşılabilirsiniz. Ancak genellikle Samsung j7 Prime cep telefonlarında karşımıza çıkıyor.

Çözümü ise:

Telefonunuzun ayarlar kısmına girin.
Buradan uygulamalar sekmesine giriş yapın.
lock screen stories veya kilit ekranı öyküleri uygulamasını bulun ve üzerine dokunun.
Karşınıza çıkacak ekrandan verileri temizle ve önbelleği temizle butonlarına basın.

Oyle bir şey olamaması normal mi?

Oyle bir şey olamaması normal mi?

Eğer yoksa şu işlemleri deneyin.

ayarlar kısmına girin.
uygulama yöneticisi sekmesine giriş yapın.
Sağ üstteki üç noktaya dokunun ve ardından sistem uygulamalarını göster seçeneğine dokunun.
Listeden lock screen stories veya kilit ekranı öyküleri uygulamasını bulun ve üzerine dokunun.
Açılan sayfadan önbelleği temizle ve veriyi sil butonlarına dokunun.

1. Bilgisayarına ADB Shell nasıl kurulur ona bak. (ben Linux'a hızlıca kurdum ama Windows için bir bak)
  2. Telefonunda geliştirici seçeneklerini aç ve USB hata ayıklama.
  3. Telefonunu bağla komut sistemine adb shell yaz.
  4. pm uninstall --user 0 com.samsung.android.keyguardmgsupdator yapıştır çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı