Samsung Galaxy M.21 vs Xiaomi Redmi Note 8

Bütçe
2400TL

Zahidss

Decapat
Yer
Samsun
Daha fazla  

Bu iki telefon arasında kaldım aralarındaki yaklaşık 200TL farka değer mi? Note 8 düşünüyorum daha çok ama karar veremedim.

İşlemci performansı olarak aralarında pek fark yok fakat ekran ve batarya konusunda M21 öne geçiyor her türlü. Kamera konusunda ise yorum yapamayacağım zaten bu segmentte harikalar beklememek gerek. Ben M21 diyorum.
Bir de Redmi Note 8'in ithalatçı garantili olmasına dikkat çekerim, Samsung olan Türkiye garantili. Eğer Redmi Note 8'i de resmi Türkiye garantili almak isterseniz 200 TL gibi bir fiyat farkı vermeniz gerekecek yani aşağı yukarı aynı yola geliyor fiyatları. Ben olsam M21 tercih ederdim diyorum, tercih size kalmış.

Bu iki telefon arasında kaldım aralarındaki yaklaşık 200TL farka değer mi? Note 8 düşünüyorum daha çok ama karar veremedim.
M21 derim.
Neden diye sorarsanız oyun performansı daha iyi ve Samsung Türkiye garantili olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı