Samsung Galaxy M12 çok donmaya başladı

İşte Samsung bu konuda çok saçmalıyor giriş seviyesi telefona Android 13 verip bu hale getiriyor en büyük örneği A14 modeli Android 14 gelince telefon hantallaşacak.

Bilgisayardan daha eski bir sürüm yükleyebilirsin ama cihaz garanti dışı kalır ve güncel güvenlik yamasından mahrum kalırsın.

Bilgisayardan daha eski bir sürüm yükleyebilirsin ama cihaz garanti dışı kalır ve güncel güvenlik yamasından mahrum kalırsın.

Daha cihazın 2 yıl garantisi var ya böyle bişrey yapmak istemiyorum. Garantisi birkaç ay kalsa yapardım.

Hocam telefonun kendi ROM'unu kurarsan garanti dışı kalmaz ve bozulsa bile yaparlar.
Samsunglarda kalıyor çünkü önce bootloader kilidini açmak lazım ve açınca knox sayacı artıyor. Kilidi kapatsan bile knox sayacı düşmüyor.

Hocam telefonun kendi ROM'unu kurarsan garanti dışı kalmaz ve bozulsa bile yaparlar.

Bu arada baktım şimdi ben telefonu hiç güncellememişim zaten. Hala Android 11. Zaten bu sürümde çıkıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…