Samsung Galaxy M15 alınır mı?

Piyon

Picopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🔷️CPU: Ryzen 5 5500 🔷️GPU: MSI Gaming X GTX 1060 6GB 🔷️SSD: Kingston 1TB 4x4 Gen 🔷️RAM: 2×8 GB Hikvision Urion 🔷️KASA: Dark Pro Mesh 600W
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller.
Yakın zamanda Samsung Galaxy M15 almayı düşünüyorum.
Bütçeme bu model uygun geliyor.
Günlük 2 saat ortalama vakit geçiririm basit oyun oynarım (Brawl Stars, Minecraft, Clash Royale, Clash of Clans...) Beni idare edecek bir telefon mudur? Ya da ederi başka teledon var midır?
Cevaplar için çok teşekkürler!

İyi Sosyaller.
Günlük 2 saat ortalama vakit geçiririm basit oyun oynarım (Brawl Stars, Minecraft, Clash Royale, Clash of Clans...) Beni idare edecek bir telefon mudur? Ya da ederi başka teledon var midır?

Özelliklerine baktım fiyatına göre gayet güzel 90Hz de ekranı varmış 60la aşırı fark etmese de hissettirir.
Alınır bence.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

İyi sosyaller.
Bütçe artarsa A25 öneririm artmazsa da bu fiyata gayet yeterli özelliklere sahip.

Özelliklerine baktım fiyatına göre gayet güzel 90Hz de ekranı varmış 60la aşırı fark etmese de hissettirir.
Alınır bence.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
60 hz ve 90 hz arasında çok fark var hocam şuanki telefonum A23 90 hz destekliyor güç tasarrufunu açtığımda gerçekten gözlerimi kanatıyor 60 hz.

Telefonu aldım hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

M15 nasıl? A24'ten farkı nedir, iyi mii.

Hocam M15 gayet iyi bir cihaz 6000MAH bataryası bana göre en güzel yanı olabilir A24'ü incelediğimde A24 sizi oyun konusunda daha memnun edebilir. Ben cihazı daha çok günlük işler ve hafif oyunlar için aldım (Brawl Stars, Clash Royale, Clash of Clans, Minecraft) bu oyunları sıkıntısız oynarsınız. PUBG Mobile oyununu da denedim HD çözünürlükte 45 FPS SD çözünürlükte 60FPS sunuyor. A24'ün işlemcisi M15 ten bir tık iyidir. M15'in işlemcisi daha az enerji harcar. Ekranlarında pek bir fark yok 90Hz iyidir. M15'in en iyi yanı bataryasıdır 10 saat rahat 90Hz kuyllanım sunuyor. Tam bataryada aradaki 2500 TL fiyat farkına değecek bir şey göremedim M15 cihazının tek kötü yanı Wi-Fi alıcısı biraz düşük oynarken arada Wi-Fi problemi yaşayabilirsiniz.

M15 nasıl? A24'ten farkı nedir, iyi mii.

Aradaki temel fark RAM M15 de 4 GB RAM A24 de 6 GB ramn bulunuyor 6 GB biraz daha iyi operformans sunar.

Yeni konular

Geri
Yukarı