Arkadaşlar GM 22 Pro olucak moderatör konuyu düzenlemiş galiba Plus değil.Biraz saçma bir soru oldu ama sizce hangisi daha iyi? Galaxy M21'mi yoksa GM 22 Pro mu?
Arkadaşlar GM 22 Pro olucak moderatör konuyu düzenlemiş galiba Plus değil.Biraz saçma bir soru oldu ama sizce hangisi daha iyi? Galaxy M21'mi yoksa GM 22 Pro mu?
M21 daha iyi.Yok hocam alacağımdan sormadım ama hangisi daha iyi onu merak ediyorum. Çünkü M21 kullanıyorum
GM 22 Pro kamerası ve işlemcisi çok daha iyi.
İkiside iyi cihazlar değiller. Tercih edecek olsam M21 alırdım. Bütçe nedir ? İkisi arasında seçim yapmak zorunda mısın ?Biraz saçma bir soru oldu ama sizce hangisi daha iyi? Galaxy M21'mi yoksa GM 22 Pro mu?
Bütçem 9000 bin lira ama bu iki telefonu almayacağım ama bence M21 iyi cihaz.İkiside iyi cihazlar değiller. Tercih edecek olsam M21 alırdım. Bütçe nedir ? İkisi arasında seçim yapmak zorunda mısın ?
M21 günümüz için çok iyi bir cihaz değil. Bütçe artarsa Samsung S20 FE-A34. Bütçe artmazsa A24.Bütçem 9000 bin lira ama bu iki telefonu almayacağım ama bence M21 iyi cihaz.
9000'e M33 5G var; bir arkadaşım kullanıyor ve gayet stabil bir cihaz. Ama bütçeyi zorlarsan A24, A34, Samsung S20 FE, Redmi Note 10 Pro veya Note 11 Pro'yu da alabilirsin. Onun dışında o bütçeye Vivo Y35 ve Redmi Note 12/10S de var.Bütçem 9000 bin lira ama bu iki telefonu almayacağım ama bence M21 iyi cihaz.
Bütçeyi zorlayarak S20 FE alacağım sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.9000'e M33 5G var; bir arkadaşım kullanıyor ve gayet stabil bir cihaz. Ama bütçeyi zorlarsan A24, A34, Samsung S20 FE, Redmi Note 10 Pro veya Note 11 Pro'yu da alabilirsin. Onun dışında o bütçeye Vivo Y35 ve Redmi Note 12/10S de var.
Soruların vars alabilirim, ben S20 FE kullanıyorum.Bütçeyi zorlayarak S20 FE alacağım sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.