Samsung Galaxy M23 5G kasıyor mu?

Sorun şu ki M22 alt modeli olmasına rağmen ondan kötü olduğunu iddia edenler var. Menüde gezerken bile kastığını söylüyorlar yok mu bir açıklama yapacak M.23 kullanıcısı?
Hocam menüde gezerken kasma gibi bir durum yok. Dediğim gibi uygulama geçişlerinde ufak takılıyor o kadar. Menüde bile kasıyor diyen arkadaşlar büyük ihtimalle ekranı 120 hz yapmayı unutuyorlar. En başta ekran 60 hz ayarlı geliyor, gerçekten de 60 hz kullanırken baya takılıyor. Günde 1-2 kere geçişlerde kastığını hissedersin, onun dışında bir sorun olacağını zannetmiyorum.
 
Hocam eminsiniz yani değil mi bir de ekranı 60Hz alıp dener misiniz kasma- takılma var mı?
Dediğim gibi normal kullanımda ısınma hiç olmadı. Ekranı 60hz yapıp tekrar baktım ancak objektif olamayacağım. Sonuçta gözüm 120 hz e alıştığı için her türlü kötü geldi.
 
Dediğim gibi normal kullanımda ısınma hiç olmadı. Ekranı 60Hz yapıp tekrar baktım ancak objektif olamayacağım. Sonuçta gözüm 120 Hz e alıştığı için her türlü kötü geldi.

120 Hz de şarjı ne kadar gidiyor. Peki 120 Hz de akıcı değil mi takılma olmuyor.
 
Batarya ömrünü uzatmak amacıyla %20-%85 aralığında kullanıyorum. Bu şartlarda günlük kullanımda rahat 2 günü çıkartıyor. 120 hz gayet akıcı ancak bazen ana ekrana dönerken ufak bir takılma yaşıyorum. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. İOS'tan geçince insan o smoothluğu arıyor tabi, büyük ihtimal o yüzden beni rahatsız ediyordur. Android kullanan arkadaşlarıma gösterdiğimde " birşey yok bunda" demişlerdi.
 
Batarya ömrünü uzatmak amacıyla %20-%85 aralığında kullanıyorum. Bu şartlarda günlük kullanımda rahat 2 günü çıkartıyor. 120 Hz gayet akıcı ancak bazen ana ekrana dönerken ufak bir takılma yaşıyorum. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. IOS'tan geçince insan o smoothluğu arıyor tabii, büyük ihtimal o yüzden beni rahatsız ediyordur. Android kullanan arkadaşlarıma gösterdiğimde " bir şey yok bunda" demişlerdi.

Ben de M23 5G aldım. Cihazda nadiren takılmalar oluyor. Onun haricinde güzel cihaz. Yakında detaylı bir inceleme yazacağım. Almayı düşünenler için.
 
Ben de M23 5G aldım. Cihazda nadiren takılmalar oluyor. Onun haricinde güzel cihaz. Yakında detaylı bir inceleme yazacağım. Almayı düşünenler için.
hocam şu cihazı sipariş ettim sonra öyle yorumlar gördüm ki iade etme eşiğindeyim. Biraz deneyimlerinizi aktarır mısınız? Özellikle kamera, günlük kullanım olarak. Oyun oynamıyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı