Samsung Galaxy M33, Geekbench’te Ortaya Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung-Galaxy-M33-1920x1080.jpg

Samsung, bu yılın ortalarında çıkarttığı Samsung Galaxy M32‘nin halefi olan Samsung Galaxy M33 üzerinde çalışıyor. GSM Arena’nın paylaşmış olduğu habere göre, bu modelin bir prototipi, Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Geekbench veri tabanında gözüken özelliklere göre, akıllı telefonda yonga seti olarak Exynos 1200 yer alıyor. Daha önce yine Geekbench’te ortaya çıkan Samsung Galaxy A53 5G […]

Devamı: Samsung Galaxy M33, Geekbench’te Ortaya Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Exynos 1200 bana kalırsa Snapdragon 720G - 778G arası bir performansa sahip olacak gibi duruyor CPU tarafında.

Tahminimce CPU tarafında 6x @2.00 GHz Cortex-A55 + 2x @2.4 GHz Cortex A78 kullanan bir işlemci olacak.

Umarım Samsung üzmez bu konuda.

Tahminimce CPU tarafında 6x @2.00 GHz Cortex-A55 + 2x @2.4 GHz Cortex A78 kullanan bir işlemci olacak.
Tahminince mi? Zaten yonganın özellikleri sızdırılmış durumda.🙂
1640975909288.png

SD 720G modelinden güçlü, 778G modelinden ise daha güçsüz bir yonga olarak görünüyor.

M31S almaya çalışıyorum günlerdir, alamıyorum.
Bu yaşadığım süreç bırak M serisini, Samsung markasından soğuttu beri. Her cihazımı Samsung almaya çalışan biriydim, artık diğer markalara bakacağım.

@0ktay_1, A32'ye bak.
Hiçbir Samsung bayisinde yok, internet sitesinde zaten yok.
Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak istiyorum, M31S'in ne olduğu hakkında bilgileri yok.
Bayilerde var mı öğrenebilme şansım var mı diye soruyorum, bilgi vereceğim, biraz bekleyin diyip yüzüme kapatıyor.
İnternetten Samsung'un kendi sitesinden aldığım şube numarasını arıyorum, yanlış numara diyip yüzüme kapatılıyor yine.
Farklı illerde yüzyüze olarak birçok bayiye sordum stok var mı diye, kimi hiç gelmedi diyor, kimi stok bitti diyor, kimi de sadece internette satılıyor diyor. Ben anlamadım bu işi.

Bir sürü mağaza var nette, Samsung sitesi ve bayiisinde tutturma nedenini anlamadım. Zaten diğer sitelerde daha da ucuz M31s.
Çünkü cihazı kendime almayacağım.
Ayrıca internette satış yapan satıcıların neredeyse çoğu adı sanı duyulmamış satıcılar.
Bilindik satıcılar da fiyatının üstüne veriyor.

M31s almaya çalışıyorum günlerdir, alamıyorum.
Bu yaşadığım süreç bırak m serisini, Samsung markasından soğuttu beri. Her cihazımı Samsung almaya çalışan biriydim, artık diğer markalara bakacağım.

Annem kullanıyor M31s.
Fena değil.
Donma kasma oluyor.
Honor daha hızlıydı.
Kamerası fena değil, diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı