Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 5 Haziran 2014 #11 Iphone 6 nın teknik özellikleri nelerdir?
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #12 Ztax dedi: Iphone 6 nın teknik özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Henüz çıkmış değil ancak İos 8 işletim sistemi tanıtıldı. Iphone 6 büyük ihtimalle eylül ayında tanıtılacak.
Ztax dedi: Iphone 6 nın teknik özellikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Henüz çıkmış değil ancak İos 8 işletim sistemi tanıtıldı. Iphone 6 büyük ihtimalle eylül ayında tanıtılacak.
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 5 Haziran 2014 #13 Onu biliyorum. Ama Eylül'e kadar bekleyemem.O yüzden verdiğim telefonlardan birini seçersiniz sevinirim.Ya da daha iyi bir android telefon.
Onu biliyorum. Ama Eylül'e kadar bekleyemem.O yüzden verdiğim telefonlardan birini seçersiniz sevinirim.Ya da daha iyi bir android telefon.
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #14 Ztax dedi: Onu biliyorum. Ama Eylül'e kadar bekleyemem.O yüzden verdiğim telefonlardan birini seçersiniz sevinirim.Ya da daha iyi bir android telefon. Genişletmek için tıkla... Xperia Z2 demiştim zaten.
Ztax dedi: Onu biliyorum. Ama Eylül'e kadar bekleyemem.O yüzden verdiğim telefonlardan birini seçersiniz sevinirim.Ya da daha iyi bir android telefon. Genişletmek için tıkla... Xperia Z2 demiştim zaten.