EbubekirGamin01 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım, Note 9 ile S9"un arasında kaldım. Sizce hangi cihaz daha iyi? Hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım, Note 9 ile S9"un arasında kaldım. Sizce hangi cihaz daha iyi? Hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler!
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.992 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Note 9 daha iyi bir cihaz. İkinci kamera portre modu avantajı var, RAM ve batarya olarakta Note 9 modeli daha iyi. Her iki telefon da aynı yonga seti var, ana kameraları da aynı iki cihazın.
Note 9 daha iyi bir cihaz. İkinci kamera portre modu avantajı var, RAM ve batarya olarakta Note 9 modeli daha iyi. Her iki telefon da aynı yonga seti var, ana kameraları da aynı iki cihazın.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 23 Ekim 2020 #3 S9 kullanıyorum gayet güzel telefon Note 9'un kamerası daha iyi ama eğer daha küçük olsun derseniz S9'da alınabilir.
S9 kullanıyorum gayet güzel telefon Note 9'un kamerası daha iyi ama eğer daha küçük olsun derseniz S9'da alınabilir.