Samsung Galaxy Note Edge Oyunda Kasıyor

ZeroSchulz

Kilopat
Katılım
3 Mart 2019
Mesajlar
142
FIFA Mobile ve PES 2019 Mobile oynuyorum. Note Edge bu iki oyunu da rahatlıkla açabilecek bir telefon. Oyunu beş dakika boyunca 60 FPS oynuyorum daha sonrasında oyun oynanamayacak hale geliyor. 5 FPS falan oluyor. Bu birkaç oyunda da böyle. Bir çözüm öneriniz veya bu durum ile ilgili bir açıklamanız var mı? Telefon rootlu bu arada. Root atmadan da aynı durum vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun ısı değerlerini kontrol ettim. Isınma ile ilgili değil. Isınma ile ilgili olsa 5 dakikadan daha uzun sürerdi. İşlemcisi 32 bit, bu yüzden olabileceğini düşünüyorum. Fakat ilk 5 dakika 60 fps sonrasında 5 - 10 fps olmasını anlamıyorum.
 
Çok denedim. Aklıma gelenleri ve başkalarının yaptıklarını da denedim. Fakat nafile. İlk 5 dakika 60 fps, sonra 10-20 fps. Kafayı yiyeceğim.
Çare yeni telefon almakta diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı