OneUİ dururken neden Custom ROM kurmak istiyorsun ?Merhabalar dostlar, Galaxy S10+ modeli için en iyi, en stabil çalışan custom ROM hangisi sizce?
Batarya ömrü benim için ön planda. Önerilerinizi bekliyorum.
One UI dururken neden Custom ROM kurmak istiyorsun?
OneUI çöp ? OneUI Android tarafının en iyi arayüzlerinden birisi. Bir iOS olmasa da başarılı bence.One UI çöp kasıyor ısıtıyor akıcılığı yok.
Daha optimum bir performans alabilmek için. UI'daki birçok özelliği kullanmıyorum. Onun dışında gayet güzel bir arayüz tabii ki.OneUİ dururken neden Custom ROM kurmak istiyorsun ?
One UI çöp? One UI Android tarafının en iyi arayüzlerinden birisi. Bir iOS olmasa da başarılı bence.
OneUI’dan çok daha optimim performans alacağını sanmıyorum. Özellik kısmını sen bilirsin. Yanı sıra Port ROM’ları inceleyebilirsin.Daha optimum bir performans alabilmek için. UI'daki birçok özelliği kullanmıyorum. Onun dışında gayet güzel bir arayüz tabii ki.
Giriş seviyesi Android bir cihaz kullandıysan bütün arayüzler zaten sana çöp gelecek. OneUI, MIUI, Oxygen OS, EMUI olsun fark etmez.Arayüz benim için(şahsi görüşüm) çöp sizin zevkinizi bilemem. fakat samsung telefon kullanmış birisi olarak çok ısıtıyor kasıyor
One UI'dan çok daha optimim performans alacağını sanmıyorum. Özellik kısmını sen bilirsin. Yanı sıra port ROM'ları inceleyebilirsin.
Giriş seviyesi Android bir cihaz kullandıysan bütün arayüzler zaten sana çöp gelecek. One UI, MIUI, Oxygen OS, EMUI olsun fark etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.