Custom ROM Samsung Galaxy S10+ Custom ROM Önerisi

watrik

Megapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Merhabalar dostlar, Galaxy S10+ modeli için en iyi, en stabil çalışan custom ROM hangisi sizce?
Batarya ömrü benim için ön planda. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam sizin cihazınız pixel-experience destekliyor kendisi batarya ve performans ile ön plana çıkıyor hem Android 13 stabil olarak destekliyor alın kullanın. ve eğer android go uygulamarını istiyorsanız
1689180911059.png

kullanın eğer normal android uygulamarını istiyorsanız
1689180930549.png

kurun

Merhabalar dostlar, Galaxy S10+ modeli için en iyi, en stabil çalışan custom ROM hangisi sizce?
Batarya ömrü benim için ön planda. Önerilerinizi bekliyorum.
OneUİ dururken neden Custom ROM kurmak istiyorsun ?

Daha optimum bir performans alabilmek için. UI'daki birçok özelliği kullanmıyorum. Onun dışında gayet güzel bir arayüz tabii ki.
OneUI’dan çok daha optimim performans alacağını sanmıyorum. Özellik kısmını sen bilirsin. Yanı sıra Port ROM’ları inceleyebilirsin.

Arayüz benim için(şahsi görüşüm) çöp sizin zevkinizi bilemem. fakat samsung telefon kullanmış birisi olarak çok ısıtıyor kasıyor
Giriş seviyesi Android bir cihaz kullandıysan bütün arayüzler zaten sana çöp gelecek. OneUI, MIUI, Oxygen OS, EMUI olsun fark etmez.

One UI'dan çok daha optimim performans alacağını sanmıyorum. Özellik kısmını sen bilirsin. Yanı sıra port ROM'ları inceleyebilirsin.

Giriş seviyesi Android bir cihaz kullandıysan bütün arayüzler zaten sana çöp gelecek. One UI, MIUI, Oxygen OS, EMUI olsun fark etmez.

Samsung A20s kullandım sonra hediyye olarak Xiaomi Mi Note 10 aldım 2019 en üst segment telefonuydu oda MIUI'da kasıyordu ısınıyordu ısınıb kapanıyordu bir keresinde işlemcisi yanmışdı fakat Xiaomi.EU (PORTROM) kurduktan sonra hiç ısınadı ve kasmadı yani bütün telefonlar ister en üst segment olsun ister düşük segment 2-3 yıl sonra güncellenerek bilerek yavaşlıtılıyor yeni telefon almamız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı