Samsung Galaxy S21 FE vs Galaxy A55

Bütçe
16000
Şu anda Samsung Galaxy S21 FE Snapdragon almayı düşünüyorum, ancak YouTube'dan izlediğim videolarda ve araştırmalarımda bataryasının çok kısa gittiğini gördüm. Günlük kullanımda 5-6 saat ekran süresi ancak veriyormuş, başka hiçbir sıkıntısını görmedim. Benim için ekran süresi önemli, bu yüzden başka alternatiflere bakmaya çalıştım, bütçem 16.000 TL civarı. Ama pek bulamadım, bir Samsung Galaxy A55 var ama onun da işlemcisi biraz geride ve ısınma yapıyormuş. Bir de ağırlığı benim için önemli, şu anda kullandığım cihazın ağırlığı 210 g civarı, A55'in ağırlığı da o civarda ama S21 FE'nin ağırlığı 175 g civarı. Honor 200'e de baktım ama fiyatı fazla geldi. Çok kararsız kaldım. Hangisi daha iyi sizce, ya da farklı bir öneriniz var mı?

S21 FE+MagSafe powerbank alıp kullanabilirsin.

A56 al. Niye A55 aliyorsun? Fiyatlari yakin.

Sen dedikten sonra baktım tam istediklerime uyuyor. Biraz karşılaştırdım diğerleriyle fiyatı da sadece 2000 TL yukarıda. Direk aldım teşekkür ederim.

Konuya bakacak arkadaşlara bilgilendirme olsun: İlla Snapdragon işlemci istiyorum demiyorsanız bence iyi bir seçenek. Ağır oyunlarda pek iyi değil (PUBG gibi). Ama zaten oyun oynayacak adama Samsung önermem Xiaomi'ya da iPhone falan almasını öneririm. Benim için batarya ve işlemci performansı önemliydi bu telefon ikisini de dengeli bir şekilde sağlıyor. Bir de 6 yıl güncelleme alacakmış çok büyük bir avantaj bu zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı