İnceleme Samsung Galaxy S23 Uzun Kullanım Deneyimi

Yeni çıkan telefonlara bakıyorum, özelliklerini aralarında karşılaştırıyorum. Fiyatlarını karşılaştırıyorum, sunduğu özellikleri tartıyorum fakat hala elimde ilk telefonum Huawei Mate 20 Lite var. Telefonum zamanının orta segment güzel bir cihazıydı. Arka kapak cam ve yan çerçeve metal, şimdi bu özellikler üst segment cihazlarda var. Telefonun performansı iyice bana yetmemeye başladı. Telefon beni yavaşlatıyor. Çoklu görevlerde vesaire zaten zorlanıyor, bir chrome sekmesi açıp başka uygulamalara girdiğinizde hele bir de kamera açarsanız arka plandakiler ortadan kaybolur. Ama artık ben de bir amiral gemisi android deneyimlemek istiyorum ve sanırım bu Samsung Galaxy S24 olacak. İnşallah nasip olacak, S24 alacağım.

Bunun aynısını general Mobile çıkarsa buraya bir çok kişi çöp yazardı. Yıl 2023 te amiral gemisine 25 w şarja kimse gıkını bile çıkarmamış. Onuda geçelim gece çekiminde arabaya bakın, yolda 1 metre kayma yapmış vs... Bu kadar paraya gece net bir resim çekemeyeceksem 25 w gibi yavaş bir şarj olacaksa, bataryasıda 4000 bile değil, eee, nesi harika bu telefonun. Sırf işlemci için telefon alan varsa alsın, benim dandik telefondan hızlı diye almam.

Hep büyük telefon kullanmış ve bıkmış biri olarak sürekli alıp almamak konusu hakkında gidip geldiğim telefon. Büyüklüğü hakkında yorumlarınız nedir hocam. Arada Mobile Legends oynuyorum. Şu an OnePlus 9 kullanmaktayım.

Telefon küçük bir telefon. Ben s24 almayı planlıyorum, 12 ram seçeneği de s24+ da var ama düz s24 e göre biraz daha büyük. O yüzden s24 alıcam gibi. Bir teknoloji mağazasında s23ü inceleyin derim gerçekten küçük bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…