Samsung Galaxy S24 kamera yeterince iyi çekmiyor

swokenlacalle

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone 13 ile S24 arasında kalıp S24 almaya karar verdim ancak kamerası beklediğim kadar iyi değil. Kamera ayarları nasıl olmalı.

Her ayarı denedim ama yine de kamerası pek tatmin etmedi. Bazen iPhone 13 mü alsaydım keşke dedirtiyor.

iPhone 13 S24'ün rakibi değil. S24 çok daha iyi bir cihaz ancak genel olarak Apple kamerasını, arayüzünü, hizmetlerini daha çok beğeniyorsanız bu kalite farkının bir önemi kalmıyor. Telefonla uğraşacak vaktim yok diyorsanız kullanım rahatlığı açısından iPhone almak daha doğru olur. Daha sonra yeni nesil bir Apple cihazı ile değiştirirsiniz.

iPhone 13 kamerasıyla çok farkı var mıdır hocam S24'ün yoksa ufak tefek farklar mı?
Hocam tercih meselesi, Samsung kameralarini cok fazla begenmeyen var, belki renkler konusunda pastel boya konusunda begenmiyor olabilirler ama ornek veriyorum ayni fiyattaki cihazlari karsilastirirsak benim fikrimce Samsung'un kamera teknolojisi cok daha iyidir. Zaten s24 cogu konudan daha ustundur. S24 ile 13'un fiyatlarinin ortalama ayni olmasi da cok garip mesela. Ama fotograflarda ciddi kotu gibi geliyorsa renkler falan cihazinizda da sorun olabilir, ornek fotograf atabilme sansiniz var mi?

Son düzenleme:
Hocam cihazdan memnun musunuz, kamera disinda?
Gayet memnunum. Şarj efsanevi resmen. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bu seviyedeki bir cihazın vermesi gereken kullanım performansını veriyor. Kronik hata ile karşılaşmadım hiç. Ondan önce 2 sene 11 pro, 2 sene 13 pro kullanmıştım. Her ne kadar övülse de aktif kullanımda sürekli hatalarla karşılaşıyordum. Samsung stabiliteyi inanılmaz artırmış. Kamera ve yüz tanıma dışında (Telefonun kilidini açmaya çalışırken beklemekten nefret ediyorum. Samsung hem yüz tanıma olarak stabil değil hem de parmak izi çok iyi algılamıyor. Ama FaceID ile bir kere öyle bir şey yaşamamıştım) Samsung her türlü önde.

Gayet memnunum. Şarj efsanevi resmen. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bu seviyedeki bir cihazın vermesi gereken kullanım performansını veriyor. Kronik hata ile karşılaşmadım hiç. Ondan önce 2 sene 11 pro, 2 sene 13 pro kullanmıştım. Her ne kadar övülse de aktif kullanımda sürekli hatalarla karşılaşıyordum. Samsung stabiliteyi inanılmaz artırmış. Kamera ve yüz tanıma dışında (Telefonun kilidini açmaya çalışırken beklemekten nefret ediyorum. Samsung hem yüz tanıma olarak stabil değil hem de parmak izi çok iyi algılamıyor. Ama FaceID ile bir kere öyle bir şey yaşamamıştım) Samsung her türlü önde.
Tesekkur ederim hocam.

Gayet memnunum. Şarj efsanevi resmen. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bu seviyedeki bir cihazın vermesi gereken kullanım performansını veriyor. Kronik hata ile karşılaşmadım hiç. Ondan önce 2 sene 11 Pro, 2 sene 13 Pro kullanmıştım. Her ne kadar övülse de aktif kullanımda sürekli hatalarla karşılaşıyordum. Samsung stabiliteyi inanılmaz artırmış. Kamera ve yüz tanıma dışında (telefonun kilidini açmaya çalışırken beklemekten nefret ediyorum. Samsung hem yüz tanıma olarak stabil değil hem de parmak izi çok iyi algılamıyor. Ama Face ID ile bir kere öyle bir şey yaşamamıştım) Samsung her türlü önde.

Hocam kamera ayarlarınızı atabilme şansınız var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı