Samsung Galaxy S24FE icin şarj adaptörü önerisi

30-33 veya 35W olduğu yazıyordu bir yerde ama tam hatırlamıyorum, bu uyumlu olur mu? Çok teşekkür ederim eğer bu ürün oluyorsa o zaman siparişi vereyim efenim çok teşekkürler.
S24 FE şarj desteği 25W. Ürün tam olarak uyumlu ve fiyatı da çok iyiymiş. Ben 3-4 ay önce aynısını 700 liraya almıştım. Sipariş verebilirsiniz. Hayırlı olsun.

S24 FE şarj desteği 25W. Ürün tam olarak uyumlu ve fiyatı da çok iyiymiş. Ben 3-4 ay önce aynısını 700 liraya almıştım. Sipariş verebilirsiniz. Hayırlı olsun.
Hadi ya sizin için üzgünüm umarım daha iyileri sizin olur, teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum izninizle, bu ürün A101'de satılıyor, ben sipariş versem belki birkaç gün içinde gelecek bilemiyorum. A101 marketlerinde varsa doğrudan gidip alabilir miyim acaba? Daha doğrusu A101 mağazalarında var mıdır? Evimin yanında A101 var da :D.

Hadi ya sizin için üzgünüm umarım daha iyileri sizin olur, teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum izninizle, bu ürün A101'de satılıyor, ben sipariş versem belki birkaç gün içinde gelecek bilemiyorum. A101 marketlerinde varsa doğrudan gidip alabilir miyim acaba? Daha doğrusu A101 mağazalarında var mıdır? Evimin yanında A101 var da :D.
Ürün linkinde A101 Ekstra'ya özel diye not düşülmüş. Sanırım Online'a özel olduğu anlamına geliyor ama emin değilim. Evinizin yanında varsa kontrol edebilirsiniz zararı yok. :)

a101 ekstra'ya özel yazmakta. a101 ekstra'nın avantajı sitede elektronik cihazlardaki fiyatların daha uygun olması. 1-4 iş günü içinde kargoya verileceği yazmakta. Gideceğiniz marketlerde bulacağınızı sanmıyorum.

Ürün linkinde A101 Ekstra'ya özel diye not düşülmüş. Sanırım Online'a özel olduğu anlamına geliyor ama emin değilim. Evinizin yanında varsa kontrol edebilirsiniz zararı yok. :)
a101 ekstra'ya özel yazmakta. a101 ekstra'nın avantajı sitede elektronik cihazlardaki fiyatların daha uygun olması. 1-4 iş günü içinde kargoya verileceği yazmakta. Gideceğiniz marketlerde bulacağınızı sanmıyorum.
Tamamdır o halde sipariş vereyim ilk fırsatta çok teşekkürler. Peki bir şey soracağım, bu adaptör gelene kadar eski telefonum yani S20+ type C ve USB adaptör başlığıyla şarj etsem bu da hızlı şarj, sorun olur mu geçici olarak ürün gelene kadar?

Bu ürün de güzelmiş ve daha ucuz, bu ürünün farkı nedir acaba Samsung EP-T2510 25W ile arasında ne gibi farklar var acaba? Teşekkürler

Tamamdır o halde sipariş vereyim ilk fırsatta çok teşekkürler. Peki bir şey soracağım, bu adaptör gelene kadar eski telefonum yani S20+ Type-C ve USB adaptör başlığıyla şarj etsem bu da hızlı şarj, sorun olur mu geçici olarak ürün gelene kadar?

Bu ürün de güzelmiş ve daha ucuz, bu ürünün farkı nedir acaba Samsung EP-T2510 25W ile arasında ne gibi farklar var acaba? Teşekkürler.

Sahte ürün ondan dolayı ucuz.

Sahte ürün ondan dolayı ucuz.
Anladım o zaman ilk fırsatta Samsung EP-T2510 alayım ya 500 lira olanı, teşekkür ediyorum tekrardan. Bu ürün gelene kadar eski şarj cihazımla idareten şarj etsem bir sorun olur mu sizce? Bu da şarj ediyor ama bozar mı bilmiyorum, telefona takılan kısım yine C type ama adaptöre takılan kablo tarafı USB o yüzden bilemedim, ama bir kere denedim az önce ve şarj ediyordu.

Anladım o zaman ilk fırsatta Samsung EP-T2510 alayım ya 500 lira olanı, teşekkür ediyorum tekrardan. Bu ürün gelene kadar eski şarj cihazımla idareten şarj etsem bir sorun olur mu sizce? Bu da şarj ediyor ama bozar mı bilmiyorum, telefona takılan kısım yine C type ama adaptöre takılan kablo tarafı USB o yüzden bilemedim, ama bir kere denedim az önce ve şarj ediyordu.

Hayır herhangi bir sorun olmaz. Ben S24FE'yi ilk aldığımda adaptörüm gelene kadar 3 4 gün eski tip yine Samsung marka olan 15W adaptörümle şarj ettim herhangi bir sıkıntı yaşamadım tabii ki de. Halen aciliyetim olmadığı zamanlarda 15W ile şarj ediyorum çünkü 15W ile şarj ettiğimde batarya bariz daha az ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı