Samsung Galaxy S3 için kulaklık

Enes ERGÜN

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Yeni aldığım S3 ün kulaklığından gayet memnundum. Taa ki çamaşır makinesinde yıkanana kadar. Şimdi 100 TL ye kadar bütçem var ve bir türlü kara veremedim. Önerilerinizi bekliyorum. (kulak içi tercihimdir.)

Teşekkür ederim. En ucuz fiyat yine Vatanda başka yerlerde 90 lira civarın. Başka önerileri de bekliyorum.

CX 300 belirlediğim limitin birazcık üzerinde CX 200 biracık altında kalıyor ne yapsam bilemedim. Araştırmalarım sonucunda iki ürün arasında fazla bir fark olmadığı konusundaki görüşlere rastladım. Ne yapmam gerekli karar verip ürünü aldığımda sizlere görüşlerimi aktaracağım.

Garantiye verin. Arkadaşım garantiye vermişti yenisini verdiler.

Sizde haklısınız ama bazen kabul ediyorlar. Şansınızı deneyin.

Tahminime göre 60 derecede yıkanmış, kulaklığın üzerindeki SAMSUNG yazısı silinmeye yüz tutmuş, şekli şemali kaymış bir kulaklığın kendiliğinden o hali almadığını anlarlar. Ve ''KULLANICI HATASI'' diyerek aynı şekilde iade ederler diye düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Vay arkadaş ya iki gün önce Vatan'da 73 lira olan cx-200 şuanda 90 lira olmuş. Şansa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…