Samsung Galaxy S3 Neo GT-I19301Q Custom ROM önerisi

637956

Decapat
Samsung Galaxy S3 Neo GT-I19301Q IMEI gitmeyecek Android 7 üstü Custom ROM nasıl atılır? Ayrıca bir sorun yaşarım diye stock ROM'u atabilir misiniz?

"LineageOS 17.1 - Android 10"En iyi seçenekleriden biri. PC için Odin, telefon için ise root, TWRP ve ROM dosyalarına ihtiyacın olacak. YouTube üzerinden aratarak hem kurulum videolarını hem de video açıklamalarında indirme linklerini bulabilirsin. Adım adım izleyerek rahatlıkla yaparsın. Telefon stock ROM'u için Google'a gir "i9301QXXUAPJ2_i9301QTURAPJ2_TUR. ZIP" yaz ve en başta çıkan siteden indir. Belki sorun yaratır diye link vermedim...

"LineageOS 17.1 - Android 10"En iyi seçenekleriden biri. PC için Odin, telefon için ise root, TWRP ve ROM dosyalarına ihtiyacın olacak. YouTube üzerinden aratarak hem kurulum videolarını hem de video açıklamalarında indirme linklerini bulabilirsin. Adım adım izleyerek rahatlıkla yaparsın. Telefon stock ROM'u için Google'a gir "i9301QXXUAPJ2_i9301QTURAPJ2_TUR. ZIP" yaz ve en başta çıkan siteden indir. Belki sorun yaratır diye link vermedim...
Hocam bir sorun yaratacağını düşünmüyorum Siz bana romun ve TWRP dosyasının linkini atar mısınız TWRP dosyasını bulamıyorumda.

Hocam custom rom ve TWRP dosyasının linkini atar mısınız bulamadımda .

Hocam bir sorun yaratacağını düşünmüyorum Siz bana ROM'un ve TWRP dosyasının linkini atar mısınız TWRP dosyasını bulamıyorumda.

Hocam Custom ROM ve TWRP dosyasının linkini atar mısınız bulamadımda.

Odin:https://odindownload.com/download/Odin3_v3.14.1.zip
TWRP:twrp-3.2.3-0-s3ve3g.img.tar
LineageOS:lineage_s3ve3gjv-ota-eng.roman.zip | by RomanDesigner for Galaxy S3 Neo
Kurduktan sonra Google uygulamalarını kendin yüklemen için site:The Open GApps Project
Stock Rom:I9301QXXUAPJ2_I9301QTURAPJ2_TUR_(by_firmwarefile.com).zip

Not: Burada paylaştıklarım orijinal ve yasal yazılımlardır Custom ROM LineageOS işletim sistemi modifikasyonlu bir Android sistemidir, ne şahsım ne Technopat sitesi hiçbir sorumuluk kabul etmez.

Son düzenleme:
LineageOS:lineage_s3ve3gjv-ota-eng.roman.zip | by RomanDesigner for Galaxy S3 Neo
Kurduktan sonra Google uygulamalarını kendin yüklemen için site:The Open GApps Project

Not: Burada paylaştıklarım orijinal ve yasal yazılımlardır Custom ROM LineageOS işletim sistemi modifikasyonlu bir Android sistemidir, ne şahsım ne Technopat sitesi hiçbir sorumuluk kabul etmez.
teşekkür ederim hocam nasıl kuracağım ile ilgili uygun video var ise atar mısınız ve herhangi bir sorundan ötürü stock rom kurmak zorunda kalır isem onun ile ilgilide video atabilir misiniz ? ilginiz için teşşekkürler .

hocam birde telefon modeli doğru değil mi telefonun brick olmasından korkuyorum telefon modeli :

Samsung Galaxy S3 Neo GT-I19301Q​

hocam birde telefon modeli doğru değil mi telefonun brick olmasından korkuyorum telefon modeli :

teşekkür ederim hocam nasıl kuracağım ile ilgili uygun video var ise atar mısınız ve herhangi bir sorundan ötürü stock rom kurmak zorunda kalır isem onun ile ilgilide video atabilir misiniz ? ilginiz için teşşekkürler .

@Gabony

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam nasıl kuracağım ile ilgili uygun video var ise atar mısınız ve herhangi bir sorundan ötürü stock ROM kurmak zorunda kalır isem onun ile ilgilide video atabilir misiniz? İlginiz için teşekkürler.

Hocam bir de telefon modeli doğru değil mi telefonun brick olmasından korkuyorum telefon modeli:

Hocam bir de telefon modeli doğru değil mi telefonun brick olmasından korkuyorum telefon modeli:

@Gabony

Telefonun Q ile İ modeli arasındaki fark birinin çift SIM birinin tek SIM olması ama siz yine de bu modellerin işlemci ve diğer özelliklerini karşılaştırın. Diğer özellikler aynı diye biliyorum. Attığım stock ROM birebir telefon modelinizi içeriyor. Brick olursa Odin ile stock ROM yükleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonun Q ile İ modeli arasındaki fark birinin çift SIM birinin tek SIM olması ama siz yine de bu modellerin işlemci ve diğer özelliklerini karşılaştırın. Diğer özellikler aynı diye biliyorum. Attığım stock ROM birebir telefon modelinizi içeriyor. Brick olursa Odin ile stock ROM yükleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Gabony hocam sanırım işlemcileri aynı değil tam olarak bir bilgim yok ama biri 1.4 ghz biri 1.2 ghz galiba yinede bu romu atsam bir sorun çıkarır mı ?

@Gabony hocam sanırım işlemcileri aynı değil tam olarak bir bilgim yok ama biri 1.4 ghz biri 1.2 ghz galiba yinede bu romu atsam bir sorun çıkarır mı ?
@Gabony işlemcileri aynıda olabilir tam olarak bir bilgim yok.

@Gabony hocam bunları kurmadan önce telefona root atmama gerek var mı yoksa bunları yapsam yeterli olur mu ?

Son düzenleme:
@Gabony hocam sanırım işlemcileri aynı değil tam olarak bir bilgim yok ama biri 1.4 GHz biri 1.2 GHz galiba yine de bu ROM'u atsam bir sorun çıkarır mı?

@Gabony işlemcileri aynıda olabilir tam olarak bir bilgim yok.

@Gabony hocam bunları kurmadan önce telefona root atmama gerek var mı yoksa bunları yapsam yeterli olur mu?

Size video atmıştım oradan izleyerek yapın başka bir işlem yapmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı