Samsung Galaxy S4 Halen Alınır mı?

Herkesin görüşü kendine. Ben arkadaşa yardım etmek için yazdım. Konuyu dağıtmadan ve genelleme yapmadan söyleyeyim o zaman , Samsung almayın. 1 ay geçmeden pişman olursunuz.

Görüşünüz için teşekkürler. Iphone lar pek hoşuma gitmiyor. O fiyata daha iyi telefonlar alınır bence.

Xperia Z1 nasıl telefon?

Xperia Z1 almayın. Bazı arkadaşlarda var, bin pişmanlar aldıklarına. G2 kararınızı değiştirmeyin.
Tamam kardeş eyvallah

Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

Tamam kardeş eyvallah

Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Ses kısma ve güç tuşu arkada ilk başta zorlanacaksınız ama sonra 2 sinede aynı anda basabileceksiniz tek parmakla yada zorlanmazsınız.

Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı...

Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı...
Teşekkürler görüşün için. LG G2 aldım dün. S4 babamda var bende pek sevmedim onun için LG G2 aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…