K KeremCenk Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #21 Herkesin görüşü kendine. Ben arkadaşa yardım etmek için yazdım. Konuyu dağıtmadan ve genelleme yapmadan söyleyeyim o zaman , Samsung almayın. 1 ay geçmeden pişman olursunuz.
Herkesin görüşü kendine. Ben arkadaşa yardım etmek için yazdım. Konuyu dağıtmadan ve genelleme yapmadan söyleyeyim o zaman , Samsung almayın. 1 ay geçmeden pişman olursunuz.
Ali Hakan ctn Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #22 Görüşünüz için teşekkürler. Iphone lar pek hoşuma gitmiyor. O fiyata daha iyi telefonlar alınır bence. Xperia Z1 nasıl telefon?
Görüşünüz için teşekkürler. Iphone lar pek hoşuma gitmiyor. O fiyata daha iyi telefonlar alınır bence. Xperia Z1 nasıl telefon?
Bloother Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 8 Nisan 2015 #23 Xperia Z1 almayın. Bazı arkadaşlarda var, bin pişmanlar aldıklarına. G2 kararınızı değiştirmeyin.
Ali Hakan ctn Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #24 Bloother dedi: Xperia Z1 almayın. Bazı arkadaşlarda var, bin pişmanlar aldıklarına. G2 kararınızı değiştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeş eyvallah Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Bloother dedi: Xperia Z1 almayın. Bazı arkadaşlarda var, bin pişmanlar aldıklarına. G2 kararınızı değiştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeş eyvallah Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
D Demirberkan53 Hectopat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #25 Ali Hakan ctn dedi: Tamam kardeş eyvallah Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ses kısma ve güç tuşu arkada ilk başta zorlanacaksınız ama sonra 2 sinede aynı anda basabileceksiniz tek parmakla yada zorlanmazsınız.
Ali Hakan ctn dedi: Tamam kardeş eyvallah Bugün aldım telefonu LG G2 aldım önerdiğiniz gibi çok güzel ve şık bir telefon. Yalnız ekran resmini nasıl alıyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ses kısma ve güç tuşu arkada ilk başta zorlanacaksınız ama sonra 2 sinede aynı anda basabileceksiniz tek parmakla yada zorlanmazsınız.
Ali Hakan ctn Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #26 Sağolasın kardeş
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #27 Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı...
Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı...
Ali Hakan ctn Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #28 Tugay dedi: Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler görüşün için. LG G2 aldım dün. S4 babamda var bende pek sevmedim onun için LG G2 aldım
Tugay dedi: Bende galaxy s4 var kullanıyorum ve tavsiye etmeyeceğim malesef. Yazılımsal sorun çıkardı benim modelim. Ayrıca hala 5.0 güncellemsini almadı... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler görüşün için. LG G2 aldım dün. S4 babamda var bende pek sevmedim onun için LG G2 aldım
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #29 Ali Hakan ctn dedi: Teşekkürler görüşün için. LG G2 aldım dün. S4 babamda var bende pek sevmedim onun için LG G2 aldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun G2 bende kullanıyorum çok iyi bir cihaz pişman olmazsınız.
Ali Hakan ctn dedi: Teşekkürler görüşün için. LG G2 aldım dün. S4 babamda var bende pek sevmedim onun için LG G2 aldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun G2 bende kullanıyorum çok iyi bir cihaz pişman olmazsınız.
emirhan gözüküçük Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sous Chef 11 Nisan 2015 #30 G2 candır