Samsung Galaxy S4 İç Ekranı Kırıldı

TechnopatFurkan

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
105
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Başlıkta belirttiğim gibi s4 kullanıcısıyım iç ekranı kırıldı.Ancak Yurt dısından aldıgım için servisi samsung türkiye değil. Bir telefoncuya götürdüm 400 tl dedi servisi ve samsung 500 tl dedi sizce telefoncuya güvenmeliyim. Ayrıca iç ekranla kasa birleşik galiba kasanın rengini de değiştirttirebilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Cihazı kullanacak iseniz. 100TL için değmez kesinlikle servisine yaptırın karşınızda sağlam bir firma olur.
Aksi halde telefoncular cihazınıza kalitesiz ekran takıp gönderebilir. Dokunmatik sorunu kalite sorunu yaşayabilirsiniz.
Cihazı kullanmayacaksanız sahibinden de 400 ün altına fiyat bulabilirsiniz şansınızı deneyin.
 
S4'lerde kaliteli Super Amoled var. Sıradan bir telefoncunun bunu üçüncü parti, kalitesiz bir ekranla değiştirme ihtimali çok yüksek. Kötü ekran takılırsa telefon kullanma tecrübeniz çok kötüleşebilir, bence riski almayıp kendi servisinde yaptırın.
 
Kendi servisi istanbulda ben şehrimdeki samsunga yaptırcam. Ne kadar telefoncu tanıdık da olsa dost kazığı denen bir olay var dünyada. Yorumlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu bugun itibariyle götürdüm.Samsunga teslim ettim . Beyaz olan kasasını siyah yaptırıyorum ayrıda ortadaki ses tuslarının bulundugu alanıda değiştircem.540 Tl masraf ortaya cıktı.Ama telefon sıfır gibi olucak inşallah :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı