Samsung Galaxy S5 Mobil Veri Bağlantısında Kopma

Eray ÖZGÜR

Megapat
Daha fazla  
Değerli technopat sakinleri, benim bir Galaxy s5 telefonum var ve bu telefonumda mobilden internete girdiğimde mobil veri 10 saniye giriyor ve giden gelen simgesinde sadece giden veriyi simgeleyen ok yanıyor yani veri gelmiyor sadece gidiyor. Bu durum mobil veriyi kapatım actıgımda düzeliyor. Araştırdıgımda çoğu galaxy s5'lerde varmış bu sorun.

Rastlayanınız yada çözebileniniz oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. 10-15 saniye giriyorum internete sorunsuz sonra gelen veri kesiliyor sadece giden kalıyor ve mobil veriyi kapatıp açmam gerekiyor. İnternet ayarlarını sildim yenden oluşturdum. Gene aynı... Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aya yakındır kullanıyorum böyle bir problem yaşamadım kardeşim. Bunun için öncelikle operatörünün müşteri hizmetlerini aramanı öneririm. Sorun operatörden ise çözülüyor zira öyle bir sorun yaşamıştım Avea'da, sorun çözülmüştü. Çözüm olmazsa Samsung müşteri hizmetlerini ararsın durumu detaylıca anlatırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı