Samsung Galaxy S5 şarjım 1 saat dayanmıyor

İnternete Samsung Galaxy S5 "model numarası" LineageOS 17.1 yazarsanız büyük ihtimalle bir şeyler bulursunuz. Ama isterseniz yine de yardımcı olabilirim.

Telefonun original lineage desteği var, bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Baktım siteden ama pek bir şey anlamadım ne yazık ki :( 17.1 surümünü nasıl yapabileceğimi anlatırsanız mutlu olurum. Bir de bararya almadan önce ROM'u yapsam sorun olur mu? Belki bataryaya gerek kalmaz.

Baktım siteden ama pek bir şey anlamadım ne yazık ki :( 17.1 surümünü nasıl yapabileceğimi anlatırsanız mutlu olurum. Bir de bararya almadan önce ROM'u yapsam sorun olur mu? Belki bataryaya gerek kalmaz.

Batarya almadan önce ROM indirirseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bana model numarasını atabilir misiniz telefonun.

SM-G900FQ

Hocam.

Şimdi lineageoslog.com diye bir siteden ZIP dosyası indirdim 18.1 için. Bunu neye indiriyoruz ve nasıl kuruyoruz?

Son düzenleme:
SM-G900fq

Hocam.

Şimdi lineageoslog.com diye bir siteden ZIP dosyası indirdim 18.1 için. Bunu neye indiriyoruz ve nasıl kuruyoruz?

Kusura bakmayın burada değildim, bu işlemleri PC ile yapıyoruz biliyorsunuz değil mi?

Kusura bakmayın burada değildim, bu işlemleri PC ile yapıyoruz biliyorsunuz değil mi?

Hocam bu arada model numarasına baktım, o model için LineageOS 18.1 sürümü yok, hatta o model için LineageOS sürümü yok maalesef.

Hocam bu arada model numarasına baktım, o model için LineageOS 18.1 sürümü yok, hatta o model için LineageOS sürümü yok maalesef.

Internette G900F serisi için 18.1 olduğu gösteriliyor. Yani telefonu kullanacağım şu an ama batarya almayacağım çünkü yakında ekranı gidecekmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı