Samsung Galaxy S6 Edge Açılmama

Ertunç

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah aktif olan S6 Edge markalı telefonum birden kendini kapatmış ve güç tuşundan açmaya çalıştığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor. Uzun uzun basıyorum, recovery mod'a almaya çalışıyorum hatta şarj oranı kapanmadan önce %90 küsür olmasına rağmen şarja bile taktım fakat ekranında şarj ibaresinden tutun led ışıkları bile yanmıyor. Telefonun arkası da açılmadığından dolayı arkasını açıp bir müdahale'de de bulunamıyorum. Anlayacağınız dıştan hiç bir etkiye tepki göstermiyor ve siyah ekran olarak kalma durumunu kararlılıkla koruyor. Lütfen yardımcı olun teknik servise gönderilecek kadar büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum birden kapandı dıştan hiç bir etki yokken. Cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

Ve ayriyeten, telefon hayırlısıyla açılırsa bir kaç sorum daha var. S6 ve S6 Edge modellerine Samsung 5.1 güncellemesini verdi bildiğiniz üzere. Bana da geldi bu güncelleme fakat benim Wi-Fi'mde bir sorun var sanırım çünkü geldiğinde, yüklemek istediğimde güncellemeyi yüklememişti. Bu tanıyı da şuradan koyuyorum ki Samsung'un Galaxy Apps adlı bir mağazası var ve Wi-Fi'den bağlandığım zaman oradan hiç bir şey indiremiyorum, uygulama resimleri falan dolmuyor. Fakat Mobil Veri'yi aktif hale getirdiğimde rahatlıkla bir şeyler indirebiliyorum ve bütün içeriğe erişebiliyorum. Şuan telefonum 5.0 olarak kaldı ve nerede olursam olayım Wi-Fi'den 5.1 güncellemeyi indirmeyi denediğimde; "En yeni güncellemeler zaten yüklendi." diyor ve yüklemiyor. Bu konuya da bir açıklık getirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı