Samsung Galaxy S6 Edge için Android 10 ROM önerisi

Tahir Mumcu

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben tahir; ben Samsung S6 Edge kullanıcısıyım, Android 7 kullanıyorum. Android 7'yi değiştirmek istiyorum ama orijinal olan yok. Custom ROM gibi Android 11 Android 10 denedim ama olmadı. Yeni bir tane bulmam lazım çünkü en son kere telefonum çok çöktü. Zorla zorla bir aydır geri Android 7 geri dönebildim. Bunun için ben yeni ve hatasız Android 10 istiyorum. Samsung S6 Edge ve Samsung S6 Edge diğer sürümleri çalışan bir ROM lazım ve onun Google hizmetleri de istiyorum. Acaba bulunabilir mi? Çünkü diğer rehber videolar hiç faydalı değil. Telefonum çalışmadı, onun için yapmayı bilenler cevabı atabilir mi?

Tahir Mumcu.

Merhaba ben tahir; ben Samsung S6 Edge kullanıcısıyım, Android 7 kullanıyorum. Android 7'yi değiştirmek istiyorum ama orijinal olan yok. Custom ROM gibi Android 11 Android 10 denedim ama olmadı. Yeni bir tane bulmam lazım çünkü en son kere telefonum çok çöktü. Zorla zorla bir aydır geri Android 7 geri dönebildim. Bunun için ben yeni ve hatasız Android 10 istiyorum. Samsung S6 Edge ve Samsung S6 Edge diğer sürümleri çalışan bir ROM lazım ve onun Google hizmetleri de istiyorum. Acaba bulunabilir mi? Çünkü diğer rehber videolar hiç faydalı değil. Telefonum çalışmadı, onun için yapmayı bilenler cevabı atabilir mi?

Tahir Mumcu.
Android 13 bile çok rahat kaldırır o cihaz. Ama siz bilirsiniz.
Türk kardeşimiz yapmış ve popüler, güzel ROM.
Custom ROM ile 10 yıl daha gider o cihaz. Stock ROM'da bile hızı memnun ediyordur sizi.
Hangi custom ROM'u kurmaya çalıştınız ve sorunlar neydi?

AOSP olarak LineageOS önerebilirim. Android 13 açar bence o cihaz.

Android 13 bile çok rahat kaldırır o cihaz. Ama siz bilirsiniz.
Türk kardeşimiz yapmış ve popüler, güzel ROM.
Custom ROM ile 10 yıl daha gider o cihaz. Stock ROM'da bile hızı memnun ediyordur sizi.
Hangi Custom ROM'u kurmaya çalıştınız ve sorunlar neydi?

Yardım için teşekkürler fakat ben bu konuyu LineageOS kullandım ama ya bozuk ya benim telefonum bunu algılamaz çünkü 1 aydır yükledim beyaz ekran kaldı sonra her şey bozuldu zorla downloading moda girebildim. Yine bana yardım ettiniz için teşekkürler.

Yardım için teşekkürler fakat ben bu konuyu LineageOS kullandım ama ya bozuk ya benim telefonum bunu algılamaz çünkü 1 aydır yükledim beyaz ekran kaldı sonra her şey bozuldu zorla downloading moda girebildim. Yine bana yardım ettiniz için teşekkürler.
TWRP'yi flashlarken mi oldu?

Bir şeyde yanlışlık var demek ki. Ondan sonra stock ROM mu flashladınız?
Bu arada cihazı hız ve kalite olarak nasıl buluyorsunuz?

İlk şey rootladım telefonu sonra TWRP'i koyup flaşladım (gerekli her şeyi koydum).
Ve telefon kaliteli orijinal ve hızlı 2 ve 3 yıl kullandım hiçbir yavaşlık olmadı.

Bir şey söylemeyi unuttum telefonum SM-G925F'tir.

TWRP ile ROM'u, GApps'i ve Magisk'yı flashlayabilirdiniz.
GApps flaslamıştım.

Nexus OS kullanim mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı