Samsung Galaxy S7 Edge artık eskimiş bir akıllı telefon mu?

BGSGP

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2021
Mesajlar
1.409
Makaleler
2
Çözümler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Soru başlıkta. Samsung Galaxy S7 Edge ürünü artık eskidi mi? Yani mesela arkadaşınıza önerir misiniz? Ve ya sizde aynı telefon olsa satıp yenisini mi alırsınız kullanır mısınız, veya telefonu ister misiniz istemez misiniz gibi Samsung Galaxy S7 Edge deyince aklınıza ne geliyorsa yazın. (ürüne sövmek, veya övmek serbest ama kararlara karşı çıkmak kesinlikle yasak) sadece eğlencesine ve merakımdan açtığım bir konu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hala kullanıyorsam bozuluncaya kadar kullanırım. Bozulunca daha yeni bir model alırım ve evet bence eski.
 
2016 yılında çıkan bir model neredeyse 6 yıl olacak Android bir model için artık eski bir cihaz. Fakat zamanının amiral gemisi olduğu için diğer alt modeller gibi günümüz güncellemelerini alan uygulamalar için fazla kasma ve donma yapmaz. Telefon alacak birine ise önermem artık.
 
Kullanımına göre değişir düşük gereksinimli oyunlar oynarsın günlük işlerini kolaylıkla görür ama bu zamanda alınmaz gibi eğer elinde varsa kullanılır mı tartışılır ama çoğu işini görür eğer sistemi zorlayacak oyunlar oynamazsan.
 
Hala kullanılabilir fakat güncel bir telefon değil. Uygulamalar hala destek sağlıyorsa o telefon günceldir. Tabi Android sürümü olarak artık eski kaldı ve batarya ile telefonun genel donanımı günümüz uygulamaları için ağırlaşmış olabileceğinden güncel olsa da dediğim gibi güncel değildir. Sonuçta serinin devamında bir sürü model daha tanıltıldı.
 
Kendim S7 kullanıyorum. Geçen cumartesi PC masamdan düştü ekran kırıldı 650 TL yaptırdım. Cihazda donma ve kasma yok. Halen işimi gören bir cihaz. İçinde This War of Mine'ler yüklü. İstanbul dışına çıkınca oynarım diye satın almıştım. Bitirdiğimiz günler oldu. Genel anlamda 2800 TL'ye Vatan'dan 2016 yılında aldığım cihazdan hala memnunum. S7 Edge için kronik bir ekran sorunu var diye duydum ama emin değilim. Edge için ben ekranların kenarlara bombelenmesini sevmiyorum. S7 active'den biraz daha geniş ekran yapısı var. İkinci el ürün satın alacak birine tavsiye ederim. Ömrü ne kadar olur bilmiyoruz. Kullanabildiğim kadar kullanmaya devam. Düşük bütçe İkinci el kısa vade için tavsiye edebilirim. Dediğim gibi ömrünü ben bile bilmiyorum. Düşünün cihaz sahibi benim cihazımın ömrünü bilmiyorum dermişim.:D Sıfır cihaz alacaksam da Xiaomi'yi göz ardı etmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı