- Makaleler
- 1
Güvenlik yöntemi olarak S8'de iris kullanıyorum. Bu yöntem güvenilir mi?
Hiç öyle hissetmedim ben. Kırmızı ışık bir garip geldi o kadar.Birileri gözünüze benzer kontak lens üretecek kadar size yakın değilse güvenilir.
Göz için ise minimal olarak zararlı, neredeyse zararsız deniliyor ancak ne zaman kullandıysam rahatsız etti. Belki psikolojiktir.
Birisi fotoğrafımı alıp kameraya tanıtsa açılır mı?Birileri gözünüze benzer kontak lens üretecek kadar size yakın değilse güvenilir.
Göz için ise minimal olarak zararlı, neredeyse zararsız deniliyor ancak ne zaman kullandıysam rahatsız etti. Belki psikolojiktir.
Hayır denendi onaylandı.Birisi fotoğrafımı alıp kameraya tanıtsa açılır mı?
Hocam sadece iris kullanamıyorum ben de pin + iris yaptım fakat pini 16 haneli karmaşık bir şey yaptım.Hayır denendi onaylandı.
Dostum içinde MIT'nin gizli belgelerini mi saklıyorsun neden böyle ?Hocam sadece iris kullanamıyorum ben de pin + iris yaptım fakat pini 16 haneli karmaşık bir şey yaptım.
Hocam sadece iris tarayıcı kullanmak istediğim için böyle yaptım. Böylece telefonum çalınırsa pin kodunu hiçbir şekilde tahmin edemeyecekler ve iris de işe yaramayacak.Dostum içinde MIT'nin gizli belgelerini mi saklıyorsun neden böyle ?
Evet şifre + iris gerekiyor onun bende farkındayım ama tc kimlik numarası bile 11 haneliyken 16 hane biraz yani anlarsın ya. Çocuk gibi 12 13 yaşında ilk kez doğru düzgün bir telefon kullanan bir çocuk gibi.Hocam sadece iris tarayıcı kullanmak istediğim için böyle yaptım. Böylece telefonum çalınırsa pin kodunu hiçbir şekilde tahmin edemeyecekler ve iris de işe yaramayacak.
Samsung sadece iris kullanmaya izin vermiyor. Şifre + iris olması gerek diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.