Samsung, Galaxy S8 Serisi için Güncelleme Desteğini Sonlandırdı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.893
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy S8 serisi için güncelleme desteği

Samsung, yaklaşık dört yıl önce piyasaya sürülen Galaxy S8 serisi için güncelleme desteğini sonlandırdı. Samsung, bundan tam dört yıl kadar önce Galaxy S8 serisini piyasaya sürmüştü. Exynos 8895 işlemcilerinden güç alan Galaxy S8 serisi hem Infinity Display ekranıyla hem de teknik özellikleriyle ön plana çıkmayı başarmıştı. Ancak, Samsung kısa bir süre önce Galaxy S8 ve […]

Devamı: Samsung, Galaxy S8 Serisi için Güncelleme Desteğini Sonlandırdı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Hem tasarım, hem ergonomisi, tek elde hissiyatı, performansı ve kamerası çok iyi bir cihazdı. Samsung güvenlik güncelleme desteğini 4 yıl ile sınırlı tutuyor. Maalesef Android tarafında ana güncellemeler ve güvenlik güncellemeleri IOS tarafı kadar uzun değil. IOS'a göre yılda kat kat cihaz çıkardıkları için bahaneleri de hazır oluyor bu durumda.
 
iPhone X'ten sonraki ilk tuşsuz komple ekran olan telefondu S8. Eniştem hala kullanıyor. Zamanında Vatan'dan almıştı. Aldıktan 2-3 gün sonra yeşil ekran sorunu çıktı ve yenisiyle değiştirmek için 1 hafta beklemişti. Bende anısı öyleydi. Hatta bir ara 5S'i satıp S7 Edge almayı düşünürken S8+ almayı düşünüyordum ama almadım. Galiba bazı şeyleri değiştirirken değiştirmek istiyorum ama bir nedenden dolayı alamıyorum. Bundan 4 sene önce i5 8600K, Z370 ve GTX 1060 parçalarla sistemimi upgrade edecektim ancak bazı durumlardan dolayı toplayamadım. Galiba kader istediğim şeyleri almamı engelliyor. Ama yakın bir zamanda ya sistem upgrade edeceğim ya da yeni telefon alacağım. Şu an telefon alacağım gibi gözüküyor. Ancak yine Apple almayı düşünüyorum. Belki incelemesini yaparım. Yakın bir zamanda ilk incelememi yapacağım Allah izin verirse. Burada paylaşırım yakın bir zamanda. Bu arada bu yazacağım mesaj 400. mesaj olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı